Papatya_38 Selinbati Kesinlikle Med tıpta Lena hanıma git bnde oma gidiyorum , lokman hekime gittim.ama hoşuma gitmedi ilgi açıklama vs yönünden
Dt_gamzee Selinbati biz vana izmirden geldik geldiğinde hamile kaldım çokta korkmuştum burda kime giderim diye ama öyle bir doktor buldumki allah bin kere razi olsun tuğba atasaral özel muayenehanesi var ama onu tanısanız bin kere şükredersiniz 20 gün muayne ücretsiz hatta 22. 23. Gund e falan git ücret almiyorlar ki izmirde 9 gün ücretsizce özellikle 10. Gün çağırırdı doktor ilk doğumumda doğumu da lokman hekimce yaptırdı ben böyle bir doğum tecrübesi yaşamadım korku bile hissetmeme izin vermedi ekip doktorumuz sürekli ilgilendi ve inanirmisiniz ill doğumunda kendim tuvalete bile gidemiodum her işimi kendim yaptım çok çabuk iyileştin ne bir uyuşukluk ne birşey kaldi şimdi kızım 11 aylık supriz oldu 3. Ye hamileyim yine doktoruma randevu aldım iyiki var
Papatya_38 Selinbati Lokman göre daha uygun orda muayane 110 TL , Med tıpta 70 tldogumu bilmiyorum memelkette yapicam icin ama arkadaşım lokman hekim’de üç bine doğurdu
Papatya_38 Papatya_38 Lena hanım çok ilgili benim fikrim tabikide çok memnunum olması gereken herşeyi açıklıyor detaylıca
Elifmondeisen Akdamar hastanesinde Mehmet Kalo Bey var, dünya tatlısı bir insan, tavsiye ederim. Muayene ücreti 75 tl ama doğum ücretlerini bilmiyorum
Eminikk53 Selinbati ruhat beyde çok ilgili ben ona gidiyorum çok da güler yüzlü. Önceden almiyodu ama şimdi oda içeriye eş alıyo . Diğerleri hala almiyo diye biliyorum akdamarda
Leyla_33 Selinbati ben şu an devlete gidiyorum Osman Ökmen gerçekten çok iyi çok ilgili bir doktor… devleti çok kötülüyorlar ama ben doktorumdan çok memnunun… süreç ne gösterir bilmiyorum tabi
kbrklc34- Ben de Akdamar Hastanesinde Mehmet Beye gidiyorum çok memnunum. Muayene ücreti 75 tl . Sabah erkem gidip randevu almak gerekiyor öncesinde alınmıyor telefonla vs.
Leyla_33 Lokman hekimin öyle çok bir espirisi yok açıkçası. Kalabalık desen var benim gittiğim çok tınlamadığı için bende şu an devlete bulunan doktora gidiyorum…
anti_mateist65 Bende lokman hekimde Ahmet Melih Akyol var doktor değiştirdim Ahmet Melih hocaya yeni geçtim ama ilgisi alakası gayet güzel. Tavsiye ederim
Minnak-kalbim Agahan han var bizim genelde akrabalar hep onda doğum.etti annem kuzenlerim bi bakın isterseniz şuan hangi hastanene olduğunu bilmiyorumcunku orda yasamiyoruz ama baya tutulan bi doktor
elifkktg Selinbati Merhaba. Ben maraş caddesinde Tugba Atasaral a gidiyorum.özel muayehanesi var.Ücreti 300 tl ama ilgi alaka temizlik harika.diger ozel hastanelere gittgim icin daha once kiyaslama yapabiliyorum.