Gezegen_00 Kızlar bugün doktora gittim 1 hafta önce 595 gr olan bebeğim 800 gram olmuş 200 gram almış resmen acaba diyorum hastanelerde ki aletler düzgün ölçmüyor mu 1 haftada 200 gram alması bana çok geldi. Sizce ?
Elita Gezegen_00 detaylı ultrasonda farklıydı 2 hafta sonra kendi doktorum da 250 gr fazla ölçtü bende sordum normal mi diye doktorum cihaz farklılığı olabilir ama kilo alımıda normal dedi.
Yorumsuz Gezegen_00 evet ölçümde 1 mm bile oynasa fark ediyor + - 250 gr derler hep tabi biz ilkinde - 750 gördük doktor kör müydü koklayarak mı ölçtü bilmiyorum
Milenka Gezegen_00 kaçıncı haftada olduğunuz önemli. Mesela ben 29+2 deyim bu haftadan sonra daha hızlı kilo artışı olur dedi doktor.
Su123 Susamtanem2 ya evet özele gidiyordum sürekli başka doktora hiç gözükmedim bu kadar fark benimde tuhafıma gitmişti genetiğimdede varmış zayıflık doktor ondan kaynaklı olabilir dedi ama başka doktorda görse fena ol az bence
Susamtanem2 Su123 hani devlet olsa cihaz kötüdür eskidir fark deriMde özelde şaşırdım ben hem devlet hem özele gidiyorum 18 de gitmiştim ikiside gramında kadar aynı söyledi bakalım daha çok var doğunca ne çıkar sağlıklı olsunda kilo önemli değil zayıf bebek daha çabuk toparlaniyo
Su123 Susamtanem2 evet bende çok şaşırdım şükür herşeyi iyiydi sadece benden kaynaklı enfeksiyon çıktı kanında küvezde kaldı 10 gün siz yine hem devlet hem özel yapın bence iki doktora görünmekte fayda var
Milenka Gezegen_00 evet galiba haftasına göre fazla gibi görünüyor. Başka bir doktora da görünmekte fayda var