Kızlar Başakşehir çam ve sakora şehir hastanesinde doğum yapan yada her hangi bir devlet hastanesinde doğum yapıp eşiniz yanınızdamıydı bana diyorlar erkek almıyorlar ama ne ilgisi var refakatçi olarak eşim neden kalamıyor bizim yanımızda anlamş değilim .

Derya, başlığı Refakatçi eş olarak değiştirdi.

Çam sakura da refakatçi olarak eş alınmıyor, sadece bir kişi alınıyor ve kadın olması gerekiyor

edaxserhat refakatçi olarak eşin kalacak öyle mi canım.. Sana ne yardımı olacak adamın ne biliyor ki sana yardım etsin ayrıca doğum kolay bir şey değilki senin neye ihtiyacının oldugunu bilen biri olursa sn daha çabuk toparlanırsın derim ben ama eşinde gitmesin madem istemiyorsun refakatçi olarak değilde senle yanında kalana ne gerekse onları tedarik etmek için 🤗 yinede sen bilirsin

Susam1

ne demek eşin ne biliyor da yanında kalacak ben de anamın karnında öğrenmiyorum ki bebege nasıl bakılacagını sonucta ilginç bir bakıs acınız var .
      ben eşimin kalmasını tercih ediyorum öyle de olacka hastanedekiler vs hepsi yardımcı oluyor merak etmeyin; mühim olan siz kiminle rahatsanız o yanınızda kalmalı

canserko aynen öyle kendi ailemden zaten kimse Yok kaynanam vs ise çok pimpirikler o yüzden istemiyorum ve eşim gerçekten elinden geleni de yapar yani kaynanam olsa farklısını mı yapıcak sanki şimdi bile eşim her türlü herşeyi yapıyor bende bikaç çocuk doğurmadım sonuçta ilk bebeğim saçma eşin kalmaması da sonuçta doğurmuşsun ve eşin olsun istersin yanında ne bileyim onsuz 2 gece nasıl geçsin bebeğin sen ve eşin olsa daha motive olur bence

edaxserhat cogu devlet hastenelerınde erkek refakatcı kabul edılmıyor odaların ıkı uc kısılık olmasından dolayı sanırım dıger hasta mahremıyetı ıcın

canserko
        Cok haklısınız bende ne annemden ne esimin annesinden bjsey isteyemem eşim kalsın yanımda isterim.. sadece onun yanında rahat ediyorum. Annemin yanında emzirmeye bile çekinirim …

Ayy keşke alsalar bende eşimi isterim ama malesef almıyolar bebegi görmeye bile 15-20 dk girip görüyomuş bir kere baska yasakmış

Susam1 tabiki öncelikle eşi kalacak ne bilmesi gerekiyor ki hemsire dolu hastaneler yardımcı olurlar ne güzel eşi destek hemde bebegin ilk zamanı ailece bir arada olmaları şahane 🌺

Canım bende Lütfi Kırdar şehir hastanesinde doğum yaptım eş refakatçi olarak kalamıyor malesef yanınızda bir refakatçi bayan kabul ediyorlar erkek almıyorlar odaya

edaxserhat çünkü yanındakiler kadın kalan kişiler ve mahremiyet acısından yasak bende olsam rahatsız olurum odada bir erkek olsaa sonucta 2 3 kişilik odalar

edaxserhat insan böyle durumlarda yanında sadece eşini istiyor gereksiz gibi görenler var ama annen de olsa bi yere kadar yanında açık saçık olabiyorsun herşeyden önce anne baba olarak geçireceğiniz ilk gece ilk anlar çok daha önemli kayınvalidenin annenin vereceği destekten

beyza1234 eşinin bilmesi gereken şeyleri doğum yaptıysan bilirsin yapmamışsan bilmemen normal 😊 eşi kalır isterse ki benim eşimde kaldı ben bir kadının ekstra kalması gerekir diyorum kendi fikrim oldugu için zaten benim adım yazıyor bu yazıda herkesin kendi fikri neyse o