Siibeell Prenses_annesi0101 bebek yatsın sende yanına uzan, internete yatar pozisyon emzir yazarsan daha net anlarsın resimlerden
Ozlem23 Prenses_annesi0101 gözüm hep üzerinde her seferinde geriliyorum inşallah büyüdükçe düzelir bu durum
Dlrzh Prenses_annesi0101 ben çekiyordum nefes yolu açılıyor diye başka türlü kendine gelmiyordu 🙁 rabbim yardımcın olsun insanın ödü kopuyor gercekten özellikle mosmor kalınca 😑😑
Prenses_annesi0101 Dlrzh aynen öyle valla kuzum dün sen yazdıktan sonra denedim işe yarıyor gibi teşekkür ederim
yesilesinti Prenses_annesi0101 18 günlük kızım bizde de öyle oluyo. Göğsünüz terbiye olana kadar bu cok normal. Süt akışı yoğun ve tanzikli bebekler küçük. Süt boğazına takıldığı an kaşlarının arasından baş parmağınızı bastırırak yukarı cekin korkmadan
Prenses_annesi0101 yesilesinti tamam kuzum deniycem çok teşekkür ederim deneyimleriniz çok işe yarıyor
Oykum_pinar38 Prenses_annesi0101 kuzum ne yaparsan yap yine oluyor ama Bi 3 aydan sonra o kadar kalmaz daha rahat emer annesi RABBİM yavrularımızı esirgesin 🤲🏻
Rahime63_63 Prenses_annesi0101 benimde öyle idi oglumda kizimda kusup almiyordu çok geliyor diye uzanarak hiç vermezdim korkudan oturup verirdim dikat edin
Dlrzh Prenses_annesi0101 rica ederim ne demek süt terbiye olana bebek emmeyi net öğrenene kadar inşallah faydası olur sonra geçecektir inşallah. Gene de doktorunla konuşmalısın detaylı bakmalı 😊😊
Elif2912 Prenses_annesi0101 normal aslinda bircok cocukta olur sutun bol geliyordur elunle gogsunun bir kismini sik sut akisi azalir
SutlacimiYedimmiBen Prenses_annesi0101 bnmkide 11 gunluk arada oluyor oyle hemen iki kasinin arasini ovaliyorum ve sirtini sivazliyorum kendine geliyor böyle durumlarda soğukkanlı olmak lazim