Deda 22+1 deyim çok bi sorunum yok Allah a şükür ama 2-3 gündür çok tekme atmıyo dün pek harekli değildi ağladım merakımdan çok korktum ama bugün hareketlerini hissediyorum Allah a şükür🤲
Deletedmom15257 Deda cnm bu haftada olan Bir sey heralde ben de cde hissetmiyorum ama tekmelerini karnima bakınca dolandigini görüyorum hissediyorum normal yani
ikarus Hemen stres olmamak lazım ama insanın elinde olmuyor değil mi 😊 ben de bugün tetenoz aşısı oldum. Bir yorumda okumuştum, aşıdan sonra hareket etmiyor korkuyorum falan diye, şimdiden kendimi strese soktum habire hareket etsin istiyorum😊
Deletedmom15257 ikarus kiz yok asi ve bebegin ne alakası var 🤣korkma boşver ona bakarsan bebek tekme atiyo diyoruz çok hareket ederse iyi değil diyolar herkese burda her yoruma bakma 🤣🤣🤣
Saliha0335 ikarus kaçıncı haftan canım tetonoz aşısı için sordum bende 20hafta 1günlük hamileyim aşı için sağlık ocağından aradılar mı seni
ikarus Deletedmom15257 zaten internetten çok fazla araştırma yapmamaya karar verdim artık, bilen de bilmeyen de konuşuyor boşuna insanın aklını karıştırıyorlar 😊
ikarus Beni 18 ya da 19. Haftamda aradılar sağlık ocağından. Nasılsınız, hamilelik devam ediyor mu, hangi ilaçları kullanıyorsunuz diye sordular önce. Sonrasında 20. Haftadan sonra doktorunuza sorun, izin veriyorsa gelin tetenoz aşınızı yapalım dediler. Doktorum da yaptır dedi. Bugün oldum 21+6 dayım..
Saliha0335 ikarus benim bide riskli gebelik hemşire doktoruna sor onaylarsa yapalım dedi banada rahimde kasılmaya neden ola bilirmiş benimde kanamam lekelenmem falan var haftalık proluton vurunuyorum benim için erken daha ozaman aşı için 20 hafta 1günlük bugün
Deletedmom15257 ikarus kiz interneti de boşver burdaki birçok yorumu da boşver en önemlisi dr ne dediği gerisi hikaye 😍😘
ikarus Doktoruna sor canım, ne zaman ol derse o zaman gidersin sen de. 2. Dozu için de bir ay sonraya gün veriyorlar..