Tuanasaf Özel hastaneye giden anneler son aylarda sürekli hastaneye gittiğinizde her hafta çağrılıyor diye biliyorum çünkü her hafta gittiğinizde ödeme yaptınız mı nasıl oluyor
suscarparimm Tuanasaf Özel Hastanelerde kontrol süreleri 10 gün ve kontrollerde her hangi ücret alınmıyor nst dışında
Deletedmom_5 Tuanasaf Bir kere muane parası veriyorsun 10 gün icinde tekrar gidince kontrol sayılıyor para vermiyorsun yani 10 günü gecince para alınır
Thutik Tuanasaf 15 günde 1 ödeme yapıyorum, aradakiler kontrol olarak geçiyor. Nst içinde ücret alınmadı hiç
tirtilinannesii Tuanasaf Randevu alıp gittiğiniz muayane üzerinden 15 gün geçmeden giderseniz ücretsiz Medipol Esenlere gidiyorum (benim bu şekilde )
inci_34 Tuanasaf Tuanasaf MEMORİAL a gidiyorum pahalı geliyor bana 10gün içinde gidilenler kontrol oluyor ücret ödenmiyor ama muayene ücreti Sanırım 380 TL özel sağlık sigortamdan kesildiği için tam bilemiyorum her defasında nts ödüyorum SGK 60 TL özel 80 TL her tahlilde her işlemde ayrı ücret alınıyor "
Fidoss Tuanasaf bana iki haftada bir dendi ama ben 10 günde bir gidcem sürekli ücret ödemek istemiyorum açıkçası
Tuanasaf Medicana Ataşehir e gidiyorum ama nst ücretini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim veya gidenler yardımcı olabilir mi