Bahar46 Arkadaşlar günde bir iki kez özellikle yorulunca yada üzülünce karında sertleşme normal mi acaba ?
Asli91 Bahar46 kaç haftalıksınız bilmiyorum ama 23-24.haftalarımdan beri sertleşiyo karnım.33 haftalığım şuan bu hafta dahada sert.Önceki haftalarda yürüyünce yada yorulunca sertleşiyodu.Şimdi bebek büyüdü tabi ondan 😁
AEAS Bahar46 Temizlik yapınca, yüksekten birşey almaya çalışınca ve ağır kaldırdığım zamanlarda oluyor. Doktorum dinlenmemi söyledi bu aralar çok fazla olduğu için😞siz de bu saydıklarımı yapıyorsanız dikkat edin yapmamaya çalışın.
Sldaygn @Bahar46 35+5 im hergün sertleşiyor artık gün boyunca sancılar başlamış dedi doktorum ama artık hareket edemiyorum neredeyse sertlikten
Reyooo Sldaygn bende de aynı durum oldu sancım çıktı ve doktor Vicium D3 verdi çok faydasını gördüm sertleşme baya azaldı normale döndü şükür
Sldaygn @Bahar46 evet senin daha erken doktora göründünmü canım benim geçen hafta bile erken diye ciğer geliştirici iğne ve adalat diye bir hap verdi erken Doğum olmasın diye mutlaka belirt doktoruna bunu çünkü benim yeni yeni oluyor
Yarenimm Magnezyum kullanmayan arkadaş lar muhakak kullanın hasılatı engelliyor gun de 2 kez ve 1 sade soda icin