Nurselklnc Ben İstanbul’da yaşıyorum. Şimdi ise Çanakkale’ye gelip doğumu orada yapacağım devlet hastanesinde bana Sedat Ergün adında iyi bir kadın Doğum uzmanı önermişlerdi fakat öğrendim ki doktor emekli olmuş. Şimdi sizin önerileriniz üzerine bir doktora randevu alıcam Çanakkale’de yaşayanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
MelikeAkit Merhabalar. Bende canakkalede dogum yapacagim. Devlet hastanesinde pek bilmiyorum ama Şule ünsali duymustum. Fakat devamli hastalara daha ilgili olduklarini direkt dogum aninda gittiklerinde ilgilenmediklerini de duydum. Ben 18mart arastirma hastanesine gidiyorum. Orada Docent dr servet hacivelioglu var. Suan amerika da. Onumuzdeki hafta gelecegini soylediler. Ama docent oldugu icin 500lira dogum ucreti aliyolarmis. Normal asistanlarda muhtesem. Kubra hanim,mehmet bey. Daha cok ilgilendiklerine bizzat sahidim.
Busedoruk MelikeAkit bende tip fakultesine gidiyorim fatma hanıma benim doktorumda yok asistan olarak evren beyden cok memnunum bende bide nihat bey vsr tabi
Esa Kesinlikle üniversite hastanesine gitmelisin doğumumu orda yaptım yine olsa yine orda yaparım ve özel oda secenegide var merak ettiğin varsa sorabilirsin anadolu ve devlet hastanesinede gitmiştim
Esa Deletedmom434 hocaların özeline gitmedim gebe poliklinigine gittim o an hangi doktor varsa doğumu o yapıyor ama hepsini biliyorum Furkan bey Nuri Bey Kubra hanım Uğraş bey doğum servisinde olanlar adını bilmediklerimde var Furkan bey hariç hepsi dogumuma girdi hep ilgilendiler doğumdan öncede Furkan beyde ilgilenmisti
Deletedmom434 Esa anladım ben gebe pol 1 e gidiyorum bir doktor var adını hatırlayamadım asistan hiç bir açıklama yapmıyor 😞
Esa Yoğunluktan dolayı kendileri tek tek anlatamıyor ama bişey sorunca güzelce açıklıyorlar bende öyle oluyordu tarif edersen kim olduğunu cikarabilirim belki 😀
Esa Deletedmom434 esmer kalıplı Nuri bey var ama hiç küpeli görmedim kulakları kepçe gibiydi küpeli esmer kedi gibi gözleri olan bi doktor var doğum servisinde nst ye bakmıştı ama onun adını bilmiyorum eğer sana bakan Nuri beyse çok iyi eğlenceli biri güler yüzlü dogururken bile guldurmustu beni 😂
Deletedmom434 Esa nuri beyi bende sevmiştim ama sadece ikili testte yanyana gelebildik ayın 16 sında randevum var adını öğrenip sanada söylicem 😂 senide merakta bıraktım
Esa Deletedmom434 aa biri daha var küpeli Evren bey uzun boylu zayıf küpeli spor şık giyinen 30 yaşlarında ama o tayin beklediği için muayeneye girmiyordu öyle dolaniyordu herkese bakıyordu doğuma kadar ilgilenip dogumada girdi o olabilir mı eğer oysa en tecrubelileri o asistan ama bir sürü doğuma girmisligi var asistanlara yardımcı oluyor çok bilgili biri
Deletedmom434 Esa inan bana giyimini hiç görmedim hep yeşil formasıyla 🙈 ben 16 sında öğrenicem valla 2 ismi var önlüğünde ama bakmayı akıl etmedim tahlil sonuçlarımı kurcalıyorum adını bir türlü bulamadım olabilir ama ne cinsiyet söyledi ne açıklama yaptı anadolu hastanesinde levent beye gittim öğrenmek için aşırı memnun kaldım 😂
Esa Deletedmom434 iki isimse büyük ihtimal Mehmet Nuri Duran küpe takmaya başladı demekki 😂 öğrenince yaz bende merak ettim 😂 konuşkan biri ama ultrasona bakarken çok odaklanıyor soru sorunca tutuk cevap veriyo sonrada aceleden hızlı cevap veriyo ama iyidir kendisi 😂 anadolu da tavsiye üzerine Cem beye gitmiştim cinsiyeti onda öğrenmiştim 28 den 32. Haftaya kadar ona gittim bıraktım sezaryene yonelik bi doktordu bebeğin döndüğünü bile soylememisti sonra araştırınca kadınlar kulubunde de bu şekilde okudum burda da bi hastasını arastirmaya gönderdiğini okudum bıraktım doğum servisinde kalirkende anadolunun kapıdan çevirdiği hastaları görünce iyki birakmisim dedim
Oykuzey Esa Yok Mehmet Nuri Duran değildir muhtemelen Evren Bey’dir. 😄 Bende Mehmet Nuri Bey’de takipteyim 2-3 gün önce görüştüm küpesi yoktu, o küpe takmıyor. 😌