GNurr Sermec27 yaaa genetik değil o zaman 🙈 ben hep anneden gelen genetik diye biliyordum 🙈 kısmet demekki mucize gibi bir şey 🥰
Sermec27 GNurr valla bana denk gelmedi bir türlü bu kadar olmasına rağmen ablam da 2 dogum yaptı yine ikisi de tek nasip işi bu işler 🥰
Mom5444 Mom54544 benim babaannem diyordu mesela sizde ikiz olursa çoçuklarınızda olmuyormuş çocuklarınız çocuklarında yani sizin torunlarınızın ikizleri olabilirmiş öyle kalmış aklımda tabi ne kadar doğru bilmem ☺️😊❤️ Bende evlenmeden ikiz istiyordum ama bi kuzenimin ikizleri var çok zorlanıyor kadıncık varya 43 kilo kaldı arkasını dönünce ev yıkılmış oluyordu 🤣🤣 ama tabikide hayırlısı Allah kolayını veriyor bir kız bir oğlan büyüttü bile kuzenim ☺️Hatta kuzenimin dayısının kızınında ikizdi ama talihsiz birşeyler yaşadı bebekleri tutunamadı sonra yine hamile kaldı yine ikiz oldu kız ve oğlan onlar iyiler çok şükür doktor demiş bi kere daha hamile kalırsan tekrar ikiz olma ihtimali var diye ☺️
anneyimmm_ Mom5444 Mom5444 beşe kadar yolu vardı aklımda, ben düşünüyorsam bunlar hep ilk gebeliğin rahatlığı 😂
Sermec27 GNurr evet annem cok zorlanırdı hatırlıyorum bir de o zamanlar ikiz kız kardeşlerim doğduğunda ablam 6 ben 4 yasındaydım ikimizde küçüktük valla annem iyi baş etmiş bir de ikiz kız kardeşlerim 2 yaşındayken bir de erkek kardeşim oldu üstüne ben olsam kafayı üşütürdüm 😁
Mom5444 anneyimmm_ burada bi arkadaş vardı 4üzlerini bekliyordu onu çok merak ediyorum nasıl iyi mi durumu diye belki bu postu görür cevap verir ☺️ Umarım iyidir 💐
Mom5444 anneyimmm_ benim hamileliğim çok güzel geçti Allah’a şükür hamile kalmadan herkes korkutuyordu bende çok korkmuştum ama çok güzel geçirdim sıra doğumda yine herkes korkutuyor ama inşallah oda güzel geçer ☺️ İnşallah Allahım kimseyin kucağını boş bırakmasın isteyen hak eden herkese versin ❤️🙏🏻
Zeyneplena34 anneyimmm_ Benim anne tarafımda ikizler var hatta bab tarafinda da halamın çocuklari. Bundan 4 yıl once ilk kizima hamile kalinca doktorum 2 kese görüyorum dedi. Ben bir çığlık attim neeeee diye hiç unutmuyorum 😂😂😂😅😂 Doktor gülmüştü esim şok. Sonra dedi ki yok yani birinde bebek var o kaybolup gidecek. Yani cesaret işi bilemedim istemek. Nasip çok farkli tabiki 🥰
anneyimmm_ Zeyneplena34 nasip evet ama kızkardeşlerinde ikiz gibi büyüdüm yaş farkı çok yoktu aramızda belki de ondan öyle düşünüyorum
anneyimmm_ Mom5444 herkese odaklanmamakta çalışıyorum bu herkes tecrübeli de olsa işleri hep yokuşa sürüyor 🤣 hayırlısı inş rabbim kolaylaştırsın hepimizin doğumunu 🤲🏻🥰
Ogretmenanneyim anneyimmm_ benimki doğal yoldan oldu inanın bizde bilmiyoruz hemde tek yumurta ikizi 😂
Esan anneyimmm_ ay ben cok korluyodum ya ikiz olursa diye, annemin tarafinda da esimin tarafinda da ikiz var. 🙈 karnimin buyuklugu, 2 bebegin bakimi, ve erken dogum vs bunlar hep beni korkutmustur. Dusununce guzel ama yok yani 🙈🤣
anneyimmm_ Esan rabbim kolaylığını verir gibime geliyor, bi tanesi bereketse iki tanesi çifte bereket 💃🏻😂🥰🥰 şimdilik yok ama olunca 😆