Eymirinannesi esmerrmm aç karnına gidiyorsunuz kan alınıyor sonra içeçek verecekler onu içtikten bir saat sonra tekrar kan vereceksiniz. 50grlık yükleme için iki kez 75gr lık yükleme için 3kez birer saat aralıklarla kan vereceksiniz.
ebru23 esmerrmm benim bildigim en dusuk doz bana verilmisti ac karna gelip kan veriyosun sekerli bi icicek veriyolar genelde icip onu tekrar geliyorsun 1 saat sonra ona gore bakiyorlar
suscarparimm esmerrmm Aç karnına 3 pcr Kan veriyorsunuz. İlk kanı tamamen aç glikoz şurubu içtikten 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz arkasından 1 saat sonra daha 1 er saat arayla yani
esmerrmm Eymirinannesi 50 gr veya 75 gram icecegimize doktormu karar veriyor yabi imisknden birini iciyoruz demi
Guldenur Eymirinannesi içtikten sonra normal su içebiliyoruz değil mi o içecek benim midemi bulandırır ablam içerken görmüştümde
3MelekAnnesi3 Eymirinannesi Ben 75 gr yüklemede de 2 kez verdim cnm oglumda da aynı vermiştim 1 ler eş neden önce 2 kere içtikten sonra
Taze_gebe esmerrmm doktor karar veriyor benim ailemde şeker olduğu için ve suyum fazla olduğu için 75lik yapıldı siz on saatlik açlık ile gidin her aşamasını anlatıyorlar orada ☺️