Mom070 Zezeeeyyldrm gece sık lavobaya çıkartıyor diye gece azaltıyorum suyu ama onda bile vicdan yapıyorum sabahları , dediğiniz gibi zorlda olsa su hayattır özellikle hamilelikte
Mom070 Zezeeeyyldrm gece içmiyorum 2.3 gündür gün içinde aldığım için fzlasıyla sorum olmazmış , yoksa lavobaya kalkmaktan uyku kalmıyor😃
Zezeeeyyldrm Mom070 aynen. yürüyüşe çıkınca da geliyor eve koşarak geliyorum nerdeyse evde neyse de dışarda zor ya😀
Berrinsahinn Prenses888 günde en az iki litre su için su çok önemli hem bebek hem sizin için.su içmediğinz zaman idrar rengi koyulaşır
Nurayed Prenses888 14haftalığım şuan. Gebeliğimi öğrendiğimde 5haftalıktım. Su içmek gerçekten çok önemli mutlaka mutlaka için ödem de oldu bende o yüzden suyun içine limon maydonoz felan koyuyorum öyle içiyorum .
mucizemm01 Prenses888 Bebek icin du icmeyi arttirmalisin. Az su cok enfeksiyon demek. Enfeksiyon da bebege cok zararli. Zorlada olsa su ic en az 1 bucuk litre bende cok zorlaniyordum ama iciyordum. limon falan sık içine
Mukocetin Prenses888 Benim de öyleydi doktor tahlil istedi enfeksiyon çıktı Bol Bol su iç canım ben günde 3 litre su içiyorum temizlendi
Rmys_eyllhfa_ Bol bol su tüketmeye çalışın hatta su şişesini yanınızda taşıyın eğer su midenizi bulandırıyorsa içine limon, zencefil , nane gibi ürünlerle tatlandırabilirsiniz bana doktorum önermişti çok midem bulamadığı için su içemiyordum
VeraVrea Prenses888 içtiğin su ile alakalı ve aldıgın vitaminler de sarı yapar. Yeterince su aldıysan açık sarı, gerçekten iyi su aldıysan şeffaf renk olur idrar 🙂 günlük limitlere takılmadan daha cok su içmen gerek
Betul96 Prenses888 7 haftalım hamileyim rengi çok koyu suyu az içiyodum idrar yolu iltihabım çıktı doktor zorlada olsa en az 2 3 litre su iççeksin şişe yap kendine gün boyu elinde taşı lıkır lıkır içmesende dilini ıslatsan yudum yudum içsende 2 3 litre bitir dedi dikkat et canım iç suyu ben şimdi cam şişe yaptım içiyorum gün boyu doktorunada söyle rengini o testte yapar