Prenses888 Kızlar 11 haftalık hamilelikte afedersiniz devamlı idrar rengim koyu neden acaba kafama takılıyo
Birumuteses29 Prenses888 benimde öyleydi idrar tahlili verdim ve lökositim yüksek cıktı ilaç verdi doktor bol bol su için bunun tek caresi o
Annelik-yolunda12 Prenses888 su içmediğiniz için oluyor özellikle hamilelikte enfeksiyon riski daha çok oluyor mutlaka 2-3 litre su içmelisin
Prenses888 Seyma46-46 gün de 1 bardak zorla içiyorum devamlı mide bulantısı kusma yaşadığım için gün içi hiç içmıyo gıbıyım
zehranurr Prenses888 bundan kaynaklı idrar renginiz koyu olabilir. Su içmeyi bebek içinde arttırsanız iyi olur
EceZ Prenses888 su içeyi arttırmanız gerekiyor benek için çok önemli😔 hem idrar eengi açılır hemde sağlık için 🙏🏻
Prenses888 EceZ ay canım keşke içebilsem enfeksiyonda olmuştu ilk hamileliğinde şu içmemiştim napcam bılmıyom
zehranurr Prenses888 karpuzun fazlasıda zararlı canım. Vücuduna fazlaca şeker yüklüyorsun🤦🏼♀️ Suyun yerini hiçbir şey tutamaz
Kafam Prenses888 şuan hamılesınız ve iki buçuk lıtre su içilmesi lazım bende hiç sevmem su içmeyi suluk aldım yanımda taşıyorum tv izlerken falan içecek gibi içiyorum 😂 böyle çözüm buldum
Prenses888 Kafam bi deniyeyim artık öyle yavaş yavaş içmeye başlıyayım inşaallah toparlarım vücuttaki suyu biran once
Kafam Prenses888 sıcaklar geldi mecbur terlencek daha çok içilmesi lazım çünkü suyu ter yoluyla atıcaz 🤦♀️