tuanis35 Merhaba güzel anneler. Kendi eski doktorumun vermiş olduğu omega 3 agirlikli vitamin regenesis max i kullanıyorum. Sağlık ocağımda bugün bana 2 kutu ücretsiz decavit vitamin verdi. Var mı bunu kullanan? İçerisinde omega 3 yok sanırım. Yeni doktorumla da randevum a çok var soracağım ama sizin yorumlarınızı merak ettim
anneee tuanis35 decavitin içeriği bana yeterli gelmedi canım o yüzden ayrı ayrı verdi hepsinden omega 3 Demir kalsiyum magnezyum
ikarus Ben hamileliğimin başında Regenesis kullanıyordum. Sonrasında doktorumu değiştirdim o Elevit verdi. Decavit ile aynı sadece markaları farklı diye biliyorum. Şimdi 22. Haftamdayım yeniden Regenesis'e döndük, bunu içmen daha faydalı omega olduğu için dedi. O yüzden benim tavsiyem Regenesis Max..
tuanis35 ikarus tamam canım o zaman tesekkurler benimde içime sinen regenesis. ben decavitleri saglik ocagina iade edeyim alip kullanan olur belki.
Denis19 Cevdetkader bende onu kullaniyorum bide damla var onu kullaniyorum omega 3 yok mu içinde yani ayri mi almamiz gerekiyo ki
BarBeyzazer Ben imom omega kullanıyorum sağlık ocağı decavit yazdı doktorum omegana devam et decavit e gerek yok dedi kullanmıyorum
tuanis35 Kibarbaby devlet karşılamıyor 50 TL. İçerisinde 30 adet var. Her ay almak gerekiyor. O yüzden decavitte omega 3 olsaydı onu kullanacaktim ☺
Cevdetkader Denis19 omega 3 varmı içinde veya ayrımı alınıyor bilmiyorm doktor ne veriyorsa omu alıyorum