AylinCk Rabia2934 inşallah çok dikkat ediyorum okuyorum hep muz kaşar süt peynir bunlar kilo aldırıyormuş yiyorum da alsın diye ama bilmiyorum 😥
Damla24 AylinCk Haftasıyla uyumlu daha ne olsun geri değil bebişlerin kilosu, ben minyonum eşimde öyle standartların içindeyiz sıkıntı yok bence siz de stres yapmayın inşallah önümüzde haftalarımız var 😊🙏🤍
Mgokkilicc AylinCk bebek kilosu doktordan doktora değişen bir şeymiş kimseye sorup kafanızı karıştırmayın diyorlar canım hem erkek yada kız olmasına göre de değişiyormuş 😘 sağlıkla al kucağına inşAllah doktorun haftasıyla uyumlu dediyse kafanı karıştırma derim 🤗
Mgokkilicc AylinCk Bende en son 24+6 da gittim 889 gram çıktı 2 hafta önde dedi şekerden suphelendi 😌
Pelinbyrktrlr Mgokkilicc Benim de 24+5te 937grdı doktor abartı bi ilerilik durumu yok dedi şekerim de çıkmadı zaten, çıkmayabilir kötü düşünmeyin sakın😊
AylinCk Rumeysa-celik14 Rumeysa-celik14 sağlıkla gelsin inşallah canım 🧿❤️🙏yaa evet inşallah zayıf doğmaz korkuyorum 😥
Pelinbyrktrlr AylinCk Şu an 27+6yım 25.haftada 937grdı şimdi kaç olmuştur ben de merak ediyorum… 10 gün öndeydi boy kilo olarak
Mgokkilicc Pelinbyrktrlr Çok teşekkür ederim cevabınız için bende annemde şeker kendimde de normal zamanda tansiyon olduğu için doktorum şeker yüklemesini 18 inci haftada önerdi yaptırdım bir şey çıkmadı yaptırmak istemiyorum tekrar 27 de yine yaptır dedi ama yaptirmicam sanırım 🥰🤗