Seda6019 Kızlar bugün tetanoz aşısı oldum. Ama kasıklarımda ara ara bir sızı oluyor. Aşı olanlarda bu tarz seyler yan etkiler oldu mu? Yoksa alakası yok mu ?
_merveksk Seda6019 Alakası yok canım o hamileliktendir bence kolunda bir sızı uyuşma oluşur sadece kişiye göre degisir etkileri❤
Zeynep11 Seda6019 bende 2 gün önce oldum kasıklarımda bişey yok ama kolum baya ağrıdı üstüne yatamadım daha yeni yeni kendine gelmeye başlıyor diyebilirim
Zeynep11 Seda6019 evet akşama doğru başlıyor canım biraz buz koyarsın bende koydum ama ağrısını o anlık alıyor gibi oluyor sabah uyandığımda baya ağrı yaşadım inş senin olmaz :)
Goxun Seda6019 ben geçen gün ikinciyi oldum ama kasıklarımda bir rahatsızlık hissetmedim.kolda biraz ağırlık oluyor o kdr
Hlydrkk Seda6019 bende dün aşı oldum sizin söylediğiniz tarz da birşey olmadı. Ama ilk 2-3 saat bir ağrı yoktu ama dünden beri kolum da ağrı var. Gece sol tarafıma yatamadım 🤦🏻♀️ Ağrısı devam ediyor şuan maalesef
Goxun Seda6019 evet ondan değilde bebeğin oraya yaptığı baskıdan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ben🙄