Asel50 Merhaba adete 5 gün kala beta 1.40 yükselme olabilir mi yoksa negatifmi yumurtlamanın 12. Günü bugün yükselirmi ümütlenmemek mi gerek
Birtane2307 Asel50 benim adete iki gun kala 1.20 ydi adet 8 gun gecikince 650 cikti erken yaomissiniz gec dollenme de olabiliyor adet cok geciksin sonra yap
Asel50 Sterre teşekkür ederim erken yaptım umutlanıp farkındayım ama umutlanmamak için dayanamadım 4 ay önce düşüğüm oldu o yüzden acele ettim
Asel50 Birtane2307 ayy inş bende sizin gibi güzel haberler alırım erken yaptım farkındayım ama dayanamadım hakkımda hayırlısı. Peki belirtiniz varmıydı
Birtane2307 Asel50 İnsallah guzel haber alirsin canim belirti olarak adet sancisi gibi sancim vardi goguslerim sisip aciyodu bel agrim vardi
durumomsss @Asel50 ben de aynı durumdayım bugün yumurtlamanın 10. Günü 0,55 çıktı herkes olsa kanda çıkardı diyor benzer şey yaşayan pozitife dönen oldu mu
Asel50 durumomsss merhaba banada öyle diyorlar olsa çıkardı kanda diye ama bazıları artabilir diyorlar 5 gün beklemedeyim hayırlısı olsun hakkımızda. Benim sadece beyaz alıntım var öyle bir belirtim yok sadece ara ara üşütmüşüm gibi karrın sancım var sadece
Asel50 Cicek10 ayy teşekkür ederim 🙏🏻 inş bende öyle olurum 4 ay önce düşük yaşadım şimdi iyi haber almak istiyorum bende hayırlısı ile inş
Asel50 Birtane2307 benimde ara ara bel ağrım var ama bilmiyorum zor biraz galiba yükselmesi. Sonra 3 gün yumurtlama gördüm bu ay ilk kez belki diyorum sonra olsa çıkardı kendini kandırma diğer aya odaklan diyorum 😟
Miniktirtil Adetime 4 gün var yarın dişçiye gideceğim o yüzden tedbir olsun diye gebelik testi yaptım negatifti. bende merak ediyorum acaba pozitife döner mi diye fakat belirti falanda yok 🤷♀️
Asel50 Miniktirtil inş pozitif çıkar 4 gün sonunda ben 5gün kala 1.40 yükselmez diyorum artık kısmet. Demekle istemekle olmuyor hersey nasip kısmet