Yorumsuz Merhaba bu hastaneye giden doktor önerisi olan varmı acil son haftalarda hasta kabul ediliyor mu
bebegimizibekliyoruz1 Yorumsuz asla önermem çok ilgisizler 9 haftalık hamileyim 3 doktor değiştirdim 3.de istediğimi buldum karataş hastanesi irem Hanımı öneririm çok ilgili güler yüzlü her soruya cevap veriyor
Medinetyp Yorumsuz ben buca tinaztepe gulcin hanima gidiyorum memnunum herkes gayet ilgili sadece yoğunluk cok bekliyoruz eşim ondan sikayetci sadece bayraklı uzak orayı bilmiyorum
DuruMom Yorumsuz merhaba galen hastanesinde ceren hanıma gidiyorum çok memnunum güler yüzlü ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor tavsiye ederim
Aysekrcy Yorumsuz bende 2 hastaneden sonra buraya geçtim 20li haftalarda sorun olmadı feyza hanıma gidiyorum çok ilgili çok kibar biri ama herkese göre değişir tabi muayene 200 doğum 4400
Yorumsuz bebegimizibekliyoruz1 fiyatları nedir acaba doktor harici hastane çalışanlarının ilgisi alakası
bebegimizibekliyoruz1 Yorumsuz 95 tl muayne ücreti şimdi çoğu hastane pandemi nedeniyle eşleri almıyor ama orası alıyor personellwri güler yüzlü her aradığımda anında açar ve soruma cevap verirler istediğim güne randevu ayarlamaya çalışırlar boş saati yoksa bile
bebegimizibekliyoruz1 Serha muayne 95 tl doğum ücretlerini sormadım daha bebeğim çok küçük diye ama bir çok yere göre fiyatları uygun
iremgokersen Benim doktorum galende değil ama doğumumu orada yapacağım , doktor olarakta Ceren hanım çok ilgili galende bilginize