Kartaley Kızlar merhaba 5 hafta 6 günlük bebek ama kalp atisi duyulmadı sizce normal mi sizler ne zman duydunuz
gulcecece Kartaley ben bugün duydum canım 7 hafta 5 günlüğüm 5 hafta 2 günlükken gebeliğimi öğrendim o zaman duyulmamıştı 2 hafta sonra gel dedi doktor bugün duydum çok şükür
Gamzeuzmay Kartaley duyulmaz zaten o haftada benim o haftada kesem görünmüştü 7 haftadan itibaren duyabilirsin
BusraTass Kartaley benim 6+2 de duyulmadı, bebek hiç görünmedi. 7+1 de göründü, doktorum 2 gün geriye alıp 6+6 haftalık olarak hesapladı :)
Kartaley gulcecece bizde bgn kese gördük kalp atısı için 10gün sonra dedi nasip olursa ama üzüldüm açıkçası
Gamzeuzmay Kartaley aynen korkmana gerek yok 8 -9 haftaya kadar duyulmayabilirmiş doktorum öyle demişti bana endişe etmene gerek yok yani
Gamzeuzmay Kartaley benim de ilk hamileliğim canım bende doktorun dediği kadarıyla biliyorum benim de daha 8+5
Kartaley BusraTass bnm 5hafts 6günlük kese gördü kalp atısı yok 0.25 cm gözüküyo doktor çok küçük 10 gün snra gel dedi inşallah duyarım korku mutluluk endişe karmakarışık oldum