Kaderimm Güzel anneler anne adayları 🥰 Senelerdir temizlik işi yapıyorum sizler için bir kac tavsiyem var sizlerinde varsa alırım 🤗 İlk olarak süpürüp silmeyle alakalı konuşuyorum evinizi supurmeden önce evlerimizde bulunan Vileda ile evlerimizi siliyoruz bu sayede bütün tozlar ortaya çıkıyor . Sonrasında kuruyan odalarımızi bı güzel supuruyoruz ben her daim elle silerim yerleri daha temiz oluyor süpürme sonrası istediğiniz yüzey temizleyici ile el yardımıyla yerleri silebilirsiz geride gram toz kalmıyor 👍 Camlar için dönüşümlü olarak sirke veya yumsatici kullanırım kirlenmeyi geciktirir Perde temizliğinde deterjana ekstra tullerin içine eczanelerde satılan aspirin atarım mukemmel sonuç veriyor 👍 Evde ne kadar az aksesuar okadar az toz demektir . Aksesuar toz alımı içinde duru suya bı kaç damla yumsatici kullanırım 👍 Mutfak terekleri için önce yağ sökücü sıkıp bekletir sonrasında durulama en son olarak sıcak suda erittigim makine tableti suyuyla siler kurularim 👍 Şimdilik aklıma gelenler bunlar varsa merak ettikleriniz sorabilirsiniz 🥰
gulapikk Kaderimm bende banyo camını eşimin traş köpüğüyle siliyorum duş alırken asla buharlaşmıyor ❤️
Gmsyusra Kaderimm Benim musluklarımda kireç lekeleri kalkmıyor. Poşetle cifle temizledim kireç sökücü kullandım ne yaptıysam bir kısmı kalıyor
zeynepemiromer Kaderimm banyo duşa kabin camları neyle siliyorsunuz benim ki aşırı benekli ya napsam gitmiyor istiyorum ki pürüzsüz tertemiz olsun
Kaderimm Gmsyusra Çok mu eski cnm musluklar porcoz sıkıyorum sonrasında durulayip cifle telliyorum hiç bişey kalmiyor
Yasemin_35 Gmsyusra Domol diye bir kireç çözücü var, rossmanda satılıyor. Sıkın bekleyin ve vaktiniz yoksa sadece durulayın, varsa süngerle ovalayın. Pırıl pırıl, 1 tane leke kalmıyor
Kaderimm zeynepemiromer Fisfis kabına porcoz doldurup sıkıyorum duruluyorum sonrasında çamaşır suyuyla telliyorum ama dikkat et çamaşır suyuyla porcozu birbirine değdirme 1damlasi bile karissa çok koku yapıyor zehirliyor insanı. Yikadiktan sonra guzelce kurulamak çok önemli . Porcozu sürekli kullanmıyorum ama çok krec oluşmuş yerlerde kullaniyorum
Mlsa2530 zeynepemiromer diversey marka banyo temizleyici var otellerde kullanılan bi ürün trendyol da da satılıyor onu tavsiye ederim sıkıp bekliyosnz sonra durulaynca mis gibi oluyor.
zeynepemiromer Kaderimm bi onuda deneyeyim canım bugün aspirin sıktım sildim geçen gün de limon tuzu ile sirke karıştırıp sildim hiç olmadı gene aynı
Ist3434 Kaderimm leke sikarici surup da mi var :) nerden aliniyor yani marka onerisi varsa onu da paylasirsan sevinirim
Gull_94 Kaderimm ben once supururö sonra sılerım sonra bıdaha supururum oyle alıstım nedense once sılmek mantıklı gelmıyo bana😂 Cam veya ayna gıbı yuzeylerı eger gunluk temızlkse sampuanla suyu karıstrıp fısfısss sılıyorum😂ınstagramda bı sayfa vardı orda gormustum cok sey ıcın pratık cozumlerı var vazelınle dolap veya benzer yuzeylerı sılmek tozlanmasını gecıktrıyor mesela
zeynepemiromer MrsRich gerçekten mi temiz oluyor mu normal beze döküp temizliyorsunuz bebek sampuanini değil mi
MrsRich zeynepemiromer evet haftada 2 kez şampuan ile köpükleyerek temizliyorum krem içermeyen şampuan da olur ben genelde duşa girdiğimde yapıyorum temiz kalıyor