canserko Prenses21 dogurunca göreceğizz 😂 ama gümüşüm yaraları iyileştirici özelliği oldugunu genelde bilinen bi şey tek meme için demiyorum
canserko Prenses21 hayret bende yorumlara bakarak aldım halbuki kendiniz biliyosunuz size malımı pazarlamaya calısıyorum gibi oldu sürekli 😂
sevilll89 Ben bir kaç kez kullandım yara olmadı sıfır ayarında kutusu temizleme mendili kılıfı hepsi içinde Trendyol dan almıştım almayı düşünen olursa verebilirim gerçekten işe yarıyor
Babyhappy58 Prenses21 krem çok fayda etmedi belkis enin gögsüne eder zaten gögsüne kullanacagın kreme 70 80 lira vereceğine ğstüne koy gümüş kapak al yıkamayla ugrasmazsın endişen olmaz acaba içeriği temizmi bebek emicek tam temiz olduvs
esra556141 canserko aldığınız gümüş kapak indirime girmiş alayım diye düşündüm ama boyut konusunda kararsiz kaldım birkac güne xl beden çıkacak yazmışlar sizin aldığınızın capi falan yazıyo mu üstünde ürün bilgilerinde bulamadim yazmiyosa ölçme şansınız var mı
canserko esra556141 standart beden olarak geçiyor. Ucunu ve tam olmamak üzere cevresini kapatıyor. bildiğim kadarıyla meme yara olursa cevresi değil ucu yara oluyor zaten o yüzden yeterli görmüştüm.
sevilll89 esra556141 onlsr standart beden olmuyor 999 ayar olmasına dikkat edin ben de var düşünürseniz yardımcı olurum bir kaç kez kullandım yara olmayınca ihtiyacım olmadı sıfır gibi kutusu kağıtları temizleme mendili hepsi içinde
esra556141 canserko yani bende öyle biliyorum ama xl olanlar kime göre kac beden almali falan bise yazmiyo benim göğüslerim büyük ucu yoktu yeni cikiyo ama xl mı almam lazım diye kararsiz kaldım standardi yeterli gelicek mi bilemiyorum hic elime alip boyutlarını da görmedim hiçbirinin