CeydaCavus Kızlar Merhaba 👋 Ben 38 haftalık gebeyim bebeğim bugün hiç hareket etmedi endişelenmeye başladım baş aşşağı pozisyonunu almış demişti doktor ayaklarıyla karnımı tekmelerdi bugün hiç hissetmiyorum napmalıyım
[silindi] CeydaCavus hic hissetmediyseniz biraz tatli yiyip uzanın yine olmazsa gidin bence doktora haftaniz ileri baya 😊
VMS CeydaCavus bir kaç saat hareket etmediyse gitmelisiniz kordon dolanma vs bir durum var mı baktırmak için
Bubuseli CeydaCavus Solunuza yatin elinizle karnınıza dokunun oksayin uyuyordur belki annesi biseyler tatlı yiyin baktıniz yarimsaate yine hareket yok siz yinede gidin doktorunuza
LivaveLeyla CeydaCavus ay benim kızım hiç öyle gümgüm hareket etmezdi içten içe çocuğun bacaklarında bir problem olduğunu düşünürdüm karnımı hafifçe bastırırdım dürterdim öyle sanki bana içerden eliyle çak yapardı narin kırılgan kızım 😂 korkma günleri günlerini tutmuyor
CeydaCavus Bubuseli şuan uyguluyorum dediğiniz inşallah hissederim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙏
Sofiyamagamedova CeydaCavus doguma 5 gunum vardi benim bir gun hic haraket etmedi aksami dus aldim sola yatdim bide tatli yedim hareket etdi dogum velirtiside ola bilir bu sende ilik suda dus al olmasa doktora git ihmal etme