Ul22tu18 Kızlar merhaba cinsiyet tahmini doğru cikan varmi Ben hala cinsiyetini öğrenemedim burda kizlar ultrason kağıdına bakarak kiz soyledirler cin rus takviminde erkek çıkıyor
Emelg Ul22tu18 gükşen mustafa var o biliyor. Nadiren yanılıyormus diyr duydum. Bana erkek dedi 10 kişiden 9 u kız ni tek o erkek dedi doktora sorduk doktorda erkek dedi
Ul22tu18 Nehiriiimmm Insallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahim 🤲🏻 benim ikinci gebelik bir oğlum var 1 yaşında
Nehiriiimmm Ul22tu18 amin saol hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.Benimde bir kızım var Allah bagışlarsa 4 yaşında birde 24 haftalık bir prensese hamileyim.💜🏵️
Nehiriiimmm Emelg evet banada bı o bide 2 kişi falan kız demişti doğru çıktı çoğunluk erkek demişti ama .
Rmys_eyllhfa_ Ben tüm hurafeleri denedim hepsi erkek çıktı Çin takvimi galan da erkek hatta 12. Hafta ultrason fotoğrafımı forumda sordum onda bile erkek tahmin ettiler ama minik bi prensesim olucak ❤️🌸
kalbimin_cicegi Ul22tu18 bütün takvimler erkek dedi Gülşen Mustafa da erkek dedi doktor da erkek dedi 😂
tugce91 Ul22tu18 benim Çin takviminde erkek gösteriyordu buradaki kızlarda erkek dediler doktora gittiğim de kız olduğunu öğrendim sonra tekrar buradaki kızlara gösterdim onlarda kız dediler bu sefer 😊