Princessmom Çocuga hamle kalamıyorum boç gebelik geçirdim şimdide sanırım kimyasal geçiriyorum. Genetik test yaptrmayı düşünüyorum. Ama ilk hamileliğim de hiçbir sorunum yoktu sorunsuz hamle kalabilmiştim
Adalina09 Princessmom Olabiliyor canım ilk normal.olup diğerinde kan pıhtılaşması çıkan çok fazla bende boş gebelik geçirdim ve kan pihtilasmam varmış
Ayum21 Princessmom Bende 27 gün once boş gebelikten kürtaj oldum benim de ilk hamileliğimdi. Doktorum bana ilk gebeliklerde bazen hatta gebelikle boş gebelik olabilior demişti iki kere adet gördükten sonra gebelik dusunebilirsin demişti ama bende kan pıhtılaşmam var diye düşünüyorum biraz tedirginim aslında kadın doğuma kontrole gittiğimde doktorumdan kan pihtilasmasi testi isteyeceğim sizce yapailir mi çünkü gen testi ve pıhtı testi için bir annenin üç kaybı olması gerekiyormus
ZorYollardanAsipGelenim Princessmom olabiliyor. Ki bende oldu. Bir kizim var cok sukur cok saglikli 2017 temmuz dogumlu iki yasina geldiginde bir kardesi daha olsun istedik. 2019da hamile kaldm 3 4 ay arayla 3 kaybim oldu kalp durmasindan genetik ve pihtilasma testi yapildi pihtilasmam oldugu ortaya cikti suan 10 haftaligim gunde iki defa igne ve bebe aspirini içiyorum. Doktoruma sordum kizimda boyle bisey yoktu diye. Ilk gebelikte bazen anlasilmiyo dedi olabiliyo demekki
Zezeeeyyldrm Princessmom benim arkadaşımda oldu ilk çocuğunu sağlıklı doğurdu ondan sonra iki kalp durması geçirdi düşük yaptı test yaptı pıhtılaşma çıktı tekrar hamile kaldı oğlunu aldı kucağına yani olabiliyor
Esrujj Ayum21 genetik bölümüne gitmeniz gerekiyor test için orada da kaybınız olduğunu söylerseniz bir sıkıntı çıkmaz bence
Princessmom ZorYollardanAsipGelenim canım bende de pıhtıdan şüphleniyorlat test yaptrcam ama bende bebek olusmuyor hiç. İlk boş gebelik yasadım şimdide kimyasal diyorlar. Bilemiyorum ya hayırlısı olsun artk
Birumuteses29 ZorYollardanAsipGelenim iğneyi ne kdr kullancaksınız acaba bide kac geninizde sorun çıkmıştı bende de var pıhtılamş bir genimde 12. Haftamda bırak iğneyi dedilerde cok korkuyorum bırakmayada😔
ZorYollardanAsipGelenim Princessmom bazen geliyo o zmn canim cok yaniyo kaniyo ama bebegim icin değer diyip katlaniyorum napim
ZorYollardanAsipGelenim Princessmom siz yaptirin yada rahim filmi filan cektirin rabbim en kisa zamanda saglicakla isteyene versin inşallah
Sterre Bu soruyu ben de merak ediyorum. İlk oğlumda sıkıntı yaşamadım. Ama bir buçuk ay önce kürtaj oldum bebeğin gelişimi durdu. Doktor yapma taraftarı değildi. Şimdi diğer gebeliği planladık. Umarım başımıza bir iş gelmez.
Princessmom Sterre Valla canım bende anlmadım. Genetik test yaptrcam pıhtı sorunumu var diye 3.yü riske atamam devamlı kayıp oldukça pskolojm bozuluyor. İnşallah testte bir sorun çkmaz. Ama aşırı takıntılı biriym ben çocuk olsun diye günlerce saatlerce düşünen biriyim pskologa gdyeum suan. Doktor pskolojkmen de olablcegni söyledi bana
Sterre Princessmom Evet eğer sürekli üzerine düşünüyorsanız olma ihtimali yüksek. Ama en azından test yaptırıp aklınızdan bu ihtimali çıkarmış olursunuz.
Princessmom Sterre Aynen öyle şimdide bende sorun var çocugum olmuyor diye taktm kafaya aşarım umarım bu durumu
Sterre Princessmom Bu durumu sürdürürseniz asıl bebeğinizin olmama ihtimali olabilir. Stresi bir şekilde uzaklaştırmanız lazım.
AnnelikHayali Ben oğlumdan sonra hamile kaldım ve bir düşük yaşadım malesef. Pıhtılaşma testi yaptırdım. Anti trombin 3 aktivitesi ve protein C değerleri düşük çıktı. Kuvvetle muhtemel pıhtılaşma olduğu anlamına geliyor. Henüz doktor kontrolüne gitmedim.