MineLule 26 haftalık gebeliğim var. Sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. İşyerinde zor oluyor, yarım saate bir civarında. Sizler ne durumdasınız?
mucizem09_ MineLule 25 haftayim bazi gunler cok sık oluyor canimm bazende olmuyor 😅pozisyonlarindan sanirimm dunden doktora sordum normal dedi
Lulemom MineLule 27+2 deyim bende. Maşallahı var. Sanki 1 bardak su içiyorum da 5 bardaklık wcye gidiyorum gibi 🤣 doktora sordum da normal artk büyüyo baskı yapıyo dedi.
eylul02 Bende 22 haftalığım suyu cok içtiğim zamanlar cok gidiyorum:) iki gündür hareketlerinde cok azalma var normal mı acaba😏
Elifatly eylul02 eylul02 aynen canım benim de çok su içtiğimde sık tuvalet ihtiyacım oluyor son iki gündür hareketleri azalmıştı ama bugün maşallahı var hiç durmuyor. Yani evham yapma Allahın izniyle her şey yolunda gider stres de çok etkiliyor kendini rahatlatmaya çalış
Lulemom Cilekkz-22 günlük 3 litre içiyorum. Ama evdeysem 🤣 dışarda içmiyorum. 15-20 dk bir wcye gidiyorum 🙊
Mrymonek MineLule 21 haftaligim basından beri böyle. Hatta herkes abartiyosun diyor ama çok rahatsız ediyor dediğiniz gibi yarım saatte bir gidiyorum neredeyse en geç 45dk😁