Dua35 Arkadaşlar merhaba 34+3 üz nst de sancım var yatışım yapıldı dünde yazmıştım ,dün açıklığım 1cm di ve ardından çok açık pembe akıntım oldu ara ara oluyor bu durumu yaşayan var mı nişan böyle bir şey değil dimi🥺
Cilekkz-22 Dua35 heh bende bi kere burda çatıyla ilgili paylaşım yaptım herkesden tepki yedim 😭😭 canım sana muayene ederken karnına dokundular mı bastırdılar mı
yesilmavi Dua35 açıklığa bakıldıktan sonra doktor bana leke gelirse korkma normal demişti. Siz de endişelenmeyin bence
minikserce00 Dua35 olabiliyormuş benim de aynı haftada aynı sorunlar oldu ama benim sancım arttı açıklıktan sonra eğer sümüksü ise nişan olabılır
Dua35 Cilekkz-22 niye tepki aldınız bu durum o kadar zor ki doktor yorum yapsada insanın içi içini yiyor pozitif bi cevap duymak fikri alışverişi yapmak için burdayız sonuçta,yok Canım karnıma baskı yapılmadı sancım var diye bakıldı açıklığa
Cilekkz-22 Dua35 ben geçen hafta kötüleştim acile gittim bana çatı muayene yapan hemşire mi ebe mi artık her kimse canımı çok yakmıştı kolunu soktu gibi hissettim bidaha asla yaptırmam dedim millet yüklendi yok korkutma yok şöyle yok böyle herkes üstüme üstüme geldi 🙄🙄🙄
Cilekkz-22 Dua35 leke gelmesi normal değil diye biliyorum eğer doktorun yapmadıysa bi doktoruna danış belki önemli bişeydir 🤔🤔 bilemiyorum
Dua35 Cilekkz-22 anladım🥺evet zor bi işlem ama dayanıcaz mecbur ,sağlıkla yavrularımıza kavuşalım da 🥰
alyagulce Dua35 ben de iki gün önce yaptırdım aynı şekilde pembe sümüksü bir akıntı geldi bir kaç sefer muayenenin ertesi günü kasıklarımda ağrılar oldu hatta tekrar gittim doktora söyledim o nişan değil dedi , sen suyunu bekle dedi
zeynep5627 @Dua35 bana doktorum kızımda çatı muayenesinden sonra leke gelebilir korkma demişti ama hissetmemiştim bile muayenesini