minikserce00 Kızlar bı saat önce agdaya gittim şimdi bu baktım böyle kahverengimsi kanamalı bı akıntı olmuş yaşayan varmı yine baktım az bı kan gelmiş acaba kıl köklerinin kanı mı 36+4 haftalıgım nişan değil düz akıntı sümüksü değil çünkü
Zezeeeyyldrm minikserce00 kahve rengi olması düşündürücü tamam ağda sonrası kık kökleri kanar ama kırmızı oluyo genelde kahverengi değil
minikserce00 Ygmr15 Yok hayır gitmedim gebelikten Beri ilk ben kıl köklerinin kanı olduğunu düşünüyorum ama kahverengi olan akıntı korkuttu beni
Hazlannesi20 minikserce00 kandan ayrı kahve rengi akıntı varsa nişan olabilir mi aklıma o geldi direk
Ygmr15 minikserce00 cok geçmiş olsun öncelikle sakin olun ve doktorunuzla görüşün bence🌸saglikla geldin miniğiniz
minikserce00 Hazlannesi20 evet ama sümüksü değildi ya ben şimdi duş alicam bı krem sürerim beklerim değişen bişey olur mu diye
Haticekskn Ağda sonrası nokta kadar kirmizi kanamalar oluyor canimm. Bence durumunu doktorunla konusup muayene olmalisin.
minikserce00 Haticekskn yarın randevumuz var zaten duş alicam temizlenicem bı krem sürerim bakarım duruma hastane yakın zaten
Haticekskn minikserce00 süper o zaman canim. Bebegin hareketlerini kontrol et sancinda yoksa sıkıntı yok 🙏
minikserce00 rukiyeeefeee bide aşağı kısmı göremiyorum baktım bayağı tam göremedim 🙄 yoksa anlarım iste
minikserce00 Haticekskn Aynen çok sağol ben hep sancılıyım zaten kasılma hep var ona bağlayamam şuan duş aldım belden aşağı aldım ne olur ne olmaz diye krem sürdüm aşağı kısımda acı var büyük ihtimalle vajinal bölge iç kısma yakın bı yerde bı yanma var ordan geliyor çünkü akintim normale döndü şükür