Yogurtlupilav Bu anket çok güzel olmuş, Mayo clinic- Sağlıklı gebelik rehberi okuyorum şu anda. Şıklar haricindeki önerileri görmek içinde sabırsızlanıyorum 😊 adm
Pinarbeki adm desmond morris muhteşem bebek seçenekler arasında yoktu yazmak istedim bebeğin 2 yıllık gelişimini anlatıyor 😊
CansuOztomurcuk Tavsiye üzerine Hal Edward Runkel’ın “Bağırmayan Anne Baba Olmak” kitabını aldım. Yeni başladım. Çocuğumu eğitirken faydalı olacağına inanıyorum.
Yogurtlupilav Tamamen tesadüf eseri “Şermin Çarkacı-Başlarım Şimdi Anneliğe” kitabı elime geçti. Tıbbi kitaplar okumayı tercih ediyorum ama bu kitap çok rahatlattı beni 5-6 saatte bitirdim, anne adaylarına tavsiye ederim 😊
Yogurtlupilav Bu başlığı yanlız başıma kullanıyormuşum gibi hissetmeyeyim kızlar ne olur önerilerle gelin 😊 ki bu coğrafyaya çocuk getirmekle ilgili olumlu fikirlerimiz artsın 👍🏻 Dr. Thomas Verny & John Kelly - Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı Bebeğin anne rahmindeki sürecini bilimsel açıklamalarla anlatıyor. Anne duygularının cenin deki ve çocuğun ilerdeki yaşamını nasıl etkilediğini, hamileyken oluşan korku-endişe-mutluluk gibi duyguların cenin gelişimine etkilerine yer veriyor.
Yogurtlupilav Denizliche güzeldi ama benim okuduğum basımda pek çok çevirim hatası vardı. Bugün baştan alacak olsam Ayşe Öner’in kitabını alabilirim :)
Gzmelc adm bende HER ANNEYE LAZİM adli kitabi okuyorum hamileyken okunmasi gereken cok gerekli dualar var 🤗
Mel-sin Ekin Atalar 'Anne Olunca Anlarsın Dediler, Geldik.' okudum bitti çok güzeldi. Şimdi Doç.Dr.Saniye Bencik Kangal 'Korkma, İyi Bir Annesin'i okuyorum. Bu bitince de inş. Hatice Kübra'nın 'Bağırmayan Anneler'i okuyacağım. 3 kitabı da tavsiye üzerine aldım gayet de memnun kaldım.
Cigdem91 Adem güneş güvenli bağlanmayı okuyorum bayağ faydalı oldu bir öğretmen olarak bütün kitaplarını da bitirmeyi düşünüyorum .
DenizTuncaAtik En mahrem hikayeme hazırlık doğum - şuan bunu okuyorum. Bağırmayan anne baba olmak- güvenli bağlanma- ve nilüfer devecioğlunun kitaplarını tavsiye ederim. D&R dan internetten alınca indirim de oluyor. İnstagramda okuyananneler kullanıcısını takip edin tavsiye ediyorum. Hep faydalı kitaplar bulacaksınız. 💞
AiA Hamilelik kitabı almak saçma . Herkeste farklı etkileri var . Ayrıca nette hepsi yazıyor bu uygulama da da yazıyor 🤣 ben bebek bakım kitabı öneririm . Alıp şimdiden okuyun ki karşılaşacaklarınız sürpriz olmasın .
Yogurtlupilav AiA son 13 haftada 5 kitap okudum, sadece hamileliği anlatan kitap yok zaten piyasada 😄 varsada ben bulamadım. Ayrıca okumak neden saçma olsun ki? İnternette kaynağı belirsiz verilere güvenip kitaplara güvenmemek mi doğru olan?