Ebrulise Merhabalar izmirde ayrıntılı ultrason için hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? Ve fiyatları neler? Egepol hastanesinde dr gülsüm e gittim daha önce ve ege yaşam hastanesi dr ipek hanıma gittim. Dr Gülsüm daha ilgili ama tam para düşkünü bir hastane ve hastane hakkında yorumlar kötü. Ege yaşam ise çok ilgisiz. Hastane ve doktor önerirmisiniz? Bugün tam 14 haftalık gebeyim. Teşekkür ederim.
Gzmm14 Ebrulise 21. Hafta beni de doktorum çağırdı. Egepolde Cemil beye gidiyorum ben. Acaba kendisi yapar mı, yoksa farklı doktora mı yönlendirir bilemedim. Memnun kalmadınız mı acaba ?
Yorumsuz Ebrulise alsancak mr berbat oraya gitmeyin park yaşamda doktor sefa beyin kliniği var çok güzel çok ilgililer
Ebrulise ebozbey ilk defa duydum o hastaneyi? Nerdd aceba? Ve normalde muayeneye nereye gidiyorsunuz?
Ebrulise Gzmm14 Ya doktor ilgili ama yorumlar sıkıntılı e haliyle bende geriliyorum. Hastane hakkında yorumlar da sıkıntılı
N-h-e123 Dilay24 evet daha dün oradaydım . İlk 3 ay gittim (2 düşüğüm vardı)çok ilgili ama resmî tavsiye ederim
Dilay24 N-h-e123 anlıyorum, ben sadece detaylı ultrason için gidicem de. Randevu mu aldım. Nasip olursa 3 hafta sonra gidicem. Memnun kaldınız mı onu merak etmiştim. 😇
ebozbey Ebrulise canim normalde Can Hastanesi’nde muane oluyorum hep ama çok pahalı orada . Metropol de karşıyaka yolu üzerinde çiğli taraflarında
N-h-e123 Ebrulise benim iki kaybım olmuştu biri 9 diğeri 14 haftalıkken . Hamile kalmadan önce , kaldıktan sonra da ilk 3 ay ona gittim . Riskli zamanları atlatana kadar yani. Profesör olması , detaylı ultrason ile bakması benim için avantajdı .
N-h-e123 Ebrulise hatta geçen normal hastaneye gitmeye başladık ve detaylı ultrason vardı doktor bi değeri sınırda dedi. Beyinde olan bi sıvı . Çok korktuk ve hemen ona koştuk o da maalesef yanlış ölçüm dedi. Tekrar tüm herşeyine baştan baktı beni çok rahatlattı şükür
Mukocetin Ebrulise Mrb canım ben Alsancak emarda çektirmiştim 20 haftalıkken ozaman 350 TL çok araştırdım en uygunu da orası geldi bana memnunda kaldım.
Yekbun35 Mrb canım gümüşpala bayraklı tarafında Ali Karaege var 250 tl ye yaptırdım kendine ait bir polikliniği var tavsiye ederim internetten de araştırabilirsiniz 🤗