Elffnur Hacerdnc anladım canım çok teşekkür ederim bendede normal muanelermde böyle seylerle karşılaşmadım hiç yarın bende inş iyi sonuçlar alırım rahatlarm gerçekten neye uğradgmı şaşırdm bugün
Elffnur Mamak onu blmyrm hiç canım umarım öyledir evet tarama testi sonuçta ama işte insan ynede böyle bişeyle karşılaşnca takmadan edemiyo yarını beklyrm sabırszlkla bende
Mamak Elffnur cok haklisin canim insanin elinde degil. Senin ve yavrun icin dua edicem doktorunla gorustukden sonra burayada yaz olur mu?
Elffnur Hacerdnc çok şükür bi acıklık cıkmadı canm tüm organlarna baktı doktoe beyinede baktı suan detaylıda hftan biraz kücük normalde 21. Hftada bakyrz dedi bidaha cagrdı ama plasentanın alt kısmnda bi incelik var onu takp edelm dedi
Btlozturk Elffnur canım benim kız kardeşimin bebeğini de aynı teşhis konuldu. Kardeşim doğum yaptı,bebeği şuan bir buçuk yaşında yürüyor,oynuyor.
Btlozturk serra54 istanbulda özel bi hastanede spina bifidalilar için bi doktor ekibi kurulmuştu,doğumdan hemen sonra bebeğimiz ameliyat oldu,şuan fizik tedaviye gidiyor,yürüyebiliyorda
Elffnur Mamak cok şükür canım bi açıklık yokmuş beyindede bi problem çıkmadı plasenta biraz alt kısmı inceymş onu takip edelm dedi belki ondan dolayıda yüksek cıkmış olablr dedi üç hfta sonra bida çağırdı çok rahatladm şuan ya😊
Hacerdnc Elffnur bak endişe etmene hic gerek yokmuş bazen kan testi hormonlardan dolayı farklılık gösterebiliyor. Iyi bari çok şükür. Saglikli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına insallah 😊