Cansu13 Bsracmn Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Allah yardımcınız olsun bir an gibi geçsin kucağınıza alın inşallah 🌸🥰 hep iyi düşünün artık çok az kalmış kucağınıza almaya 🌸
Findikinannesi Bsracmn içini ferah tut iyi düşün iyi olsun Rabbim yardımcın olsun seninde bebeğin de sağ salim kavusun insallah bizler icin de dua etmeyi unutma😍
Nzl123 Bsracmn hayırlısıyla al kucagına canım korkma bişey hissetmiyceksin yinede Allah yardımcın olsun 🥰
Bsracmn Nzl123 vallaha canımı çıkardılar sezeryan ilki 0 acıydı bu sezeryanımda resmen bağırdım çok acı çektim 🥺🤦🏻♀️
Morvy Bsracmn bunu o sırada söylemedinizmi hiç müdahele etmedilermi uyuşturmaya çalışmadılarmı gerçi bağırmışsınızda🥺
Bsracmn Morvy söylemem mi söyledim tabiki çok fazla ağrı hissedince sakinleştirici verdiler bi ara komple bayıltmışlar sanırım hatırlamıyorum bile kesik kesik hatırlıyorum
Momkra Bsracmn ya nasıl olabiliyor 2.bSezeryan olacam ve çok korkuyorum sigara kullaniyormuydunuz acaba
Bsracmn Momkra yok kullanmıyorum canım sanırım tamamen beklemediler o yüzden olmuş olabilir çünkü parmaklarımı oynatabiliyordum ilk sezeryanımda hiç hissetmemiştim
Momkra Bsracmn ay bende cok korkuyorum inşallah yaşanan cok geçmiş olsun benim ilki genel di bunu spinal istiyorum hayirlisi bakalım 🌼