Cerenn48 Kızlar çantamı hazırlıyorum 11 Haziran doğuruyorum olmazsa olmazlar neler bana yardımcı olur musunuz 🥰 unutup gitmiyim biseyleri
BusraUras Cerenn48 kendiniz için: 2takım önden düğmeli gecelik ya da lohusa seti Göğüs ucu kremi Göğüs pedi Havlu Kağıt havlu Diş fırçası, diş macunu Çöp poşeti Kahve Atıştırmalık Çorap Terlik Lohusa tacı Makyaj malzemesi Emzirme sütyeni Emzirme atleti İç çamaşırı Hastaneden çıkarken giyilecek rahat kıyafet Depend ya da pet Bebiş için: 2tane 10lu Hastane çıkışı Yedek zıbınlar, tulumlar, çoraplar, eldivenler, şapkalar 15-20 tane bez Alt değiştirme bezi 3paket ıslak mendil Bebek temizleme pamuğu Müslin örtü Yedek battaniye Biberon Mama Çay kaşığı Göğüs pompası Emzik Pişik kremi Ağız mendili Puset ve puset örtüsü-minderi Kendim ve bebişim için bunları hazırladım ben şimdilik.
Serpil-3 BusraUras buna ek olarak hasta bezi yada depend birde orkid bardak küçük kahve makinesi su ısıtmak için plastik kaşık çatal pipet
BusraUras Serpil-3 😅 depend pet yazmıştım. Bardak ve çatal kaşık mantıklı onları da ekleyeyim. Teşekkür ederim.