Zeynepberenbatuhan7 Merhabalar sevgili anne ve anne adayları. Devlet hastanesinde refakatçi alınmıyor diye bi kaç yorum okudum burda. Yaşayan bilen olayı yakın zamanda yaşayan oldu mu?
Serpil-3 Zeynepberenbatuhan7 sanmıyorum canım illaki bir kişi almak zorundalar sen hemen doğumdan sonra bakamazsın ki bebeğe ve sana bakacak biri de lazım
betlkrkmaz Zeynepberenbatuhan7 canım ben Cumartesi günü taburcu oldum düşük riskinden dolayı yattım devlet hastanesinde yanımda 1 kişi kaldı ama bayan olması şartıyla. Eşimde istediği zaman gelip beni görüyordu
Cilekkz-22 Zeynepberenbatuhan7 ben kan uyuşmazlığı için serviste 2 saat yatışım oldu yanımda yatan kadın 1 haftalık doğum yapmıştı yanında refakatçisi vardı 🤔🤔 Devlet hastanesi
Pasiflora Zeynepberenbatuhan7 arastırma hastanesinde bayramın 3. Günü dogum yaptım sancı anında bile refakatcim yanımdaydı doğumhane oldugu için erkek refakatçi almıyorlar ama eşin gelip görebiliyor seni
Zeynepberenbatuhan7 Evet haklısınız. Bi kaç öyle yorum görünce endişelendim açıkçası. Teşekkür ediyorum yorumunuz için❤️
Alininannesii1 betlkrkmaz odalar tek kişilik degil mi ? Illa bayan mi olacak ? Ya benim kimsem yoksa eşim kalamaz mi yani :(
betlkrkmaz Alininannesii1 devlet hastanesinde genelde odalar 2 kişilik özel odalarda var ama onu önceden ayarlaman lazım ki dolu olmasın mesela yan odada başka şehirden gelmişlerdi kimsesi yoktu diye kadının yanında eşi kalıyordu
betlkrkmaz Alininannesii1 2 kişilik oda da olduğun zaman canım yandaki de bayan olduğu için erkeğe ondan dolayı izin vermiyorlar çünkü bende çok istedim 1 gece de eşim kalsın diye izin vermediler
Gulbeyazk Zeynepberenbatuhan7 canım geçen seni haziranda doğum yaptım ve bir tane refakatçi alınıyordu hatta ziyaretçi saatinde gelen de oluyordu yani ameliyat olanlar refakatcisiz devlette nasıl olacak ki zaten saçmalık otesi