Berrinsahinn 30 haftalıgım evden çalışıyorum bilgisayar başında.sandalyede bi süre oturup kalkınca sol kalçama çok kötü bir kramp giriyor ne geri oturabiliyorum ne adım atabiliyorum.çok kötü durumdayım 🥲bu durumu yaşayan var mı
teachervera Berrinsahinn Ben canım. Ölüyorum ağrıdan yürüyemiyorm lavaboya bile kalkamadığım gibi yatakta dönemiyorum bile o kalçama giren ağrıdan
Cilekkz-22 Berrinsahinn gebelik krampları arada geçebiliyor tekrar başlayabiliyo benimkiler geçmişti 4 5 gündür tekrar başladı 😔😔😪😪😪
eebru- Berrinsahinn magnezyum eksikliğinden kaynaklı bir durum. Soda icmek yada magnezyum ilacı kullanmak iyi gelebilir
Berrinsahinn teachervera yatarken de sağ bacağıma giriyor ne zamana kdr devam eder acaba benim ili haftadır oluyor önceden yoktu yaa Allah yardımcımız olsun
Yldzkb O siyatik ağrısı çok normal , bazı hareketleri var hemen rrahatlarsınız . Siyatik yazın internete rahatlatıcı egzersizleri yapabilirsiniz
Berrinsahinn eebru- uzun süredir magnezyum kullanıyorum .beş aylıkken başlamıştm o zmn bel ağrılarım çoktu magnezyum kullanınca bel ağrım geçti şimdi de bu kramp geldi
Hilalayzz Berrinsahinn karnımın sol tarafında hareket ettikçe batma hissi oluyor bir de sizde de oluyor mu
Berrinsahinn Hilalayzz yok ben de karnımda olmuyor kalkınca sol kalçamda batma ve çok kötü kramp oluyor
yavrukom Safiyercan bende ağrılarla birlikte bu hafta hareketlerde azalma oldu daha çok kasılma oluyo doktor magnezyum yazdı biraz hafifledi ama ağrılar tamamen gecmiyor