Hippolyte_28 SerpilEsra Ben bi kere yikadigim pantolonu degistirdim. Solma falan da yoktu. Ama yikadigimi soylemedim tabii 🤣🤣
SerpilEsra Glsmyldz09 var fisle etiketi cope attik takamam geri yanimda goturecegm dedm cikarttm copten.😅
Glsmyldz09 SerpilEsra hımmm o zaman belki alabilirler ama yıkanmış ürün yumuşatıcı kokmasa bile anlaşılıyor 🙏🏻
gulsen_57 SerpilEsra bende eşime tişört almıştım yıkadım fakat daha sonra defosunu fark ettim getirdim değiştirdiler ama defosu var di bunda değişim yaparlar mı bilemiyorum 🤪
SerpilEsra Glsmyldz09 anlasinlar canim soylicem bende zaten anlaticam durumu almazlarsa kismet kizim kullanir Allahtan siyah bir tulum icine pembe bseyler giydireblrm😊
Esediii SerpilEsra yikadigini söylersen asla değiştirmez zaten baskasina hediye goturusunuz bu sekilde hic hoş degil bencee
Kndmr SerpilEsra evet evet alınır bendede oldu eşim kıyafet almıştı denemeden yıkadım olmadı 😂 götürdüm yıkadım ama bedeni gelmedi dedim değişim olmuştu ama değişim fişi yoksa yaparlarmı bilmiyorum fişiniz varmı
Misto SerpilEsra solma vs.olmadıysa ütüle düşük ısıda fişiyle etiketiyle beraber götür.yıkadığını söyleme söylersen almıyorlar cünkü nerden bilicekler senin onu çocuğuna giydiripde yıkayıp getirmediğini yanında değillerdi sonuçta.İşkillenebilirler.Kullanmamışsın sadece kısa programda yıkanmış giyilmediği için hakka girmiyorsun.Dediğim gibi yap hafiften ütüle yıkandiği belli olmasın birde söyleme derim ben yıkadığını
SerpilEsra Misto hicbiseyi yok aldigim gibi duruyor bunu anlatamiyorsun burdaki insanlara anlamiyorlar dolandirici yapmadiklari kalmisti oda oldu tovbe yarabbim. Esim gidece bakalm canim dedigin gibi yapsin olmadi olmazsada kizima kaldrrim artk dedigim gibi. dun hamile halimle 6 saat ayaktaydm oraya kostur buraya git felegim sasti hic bakmakta aklima gelmedi guvendim esime guvendigim daga kar yagdi😅 Ürün bu https://resimlink.com/H8Oi
Annecik_ Misto yıkadığını söylersen almazlar çünkü böyle bir şey mümkün mü yaa düpedüz yalancılık bu kul hakkı bu pessss sen doğruları söyle alırlarsa alırlar almazlarsa sende kalır ne diye insanları kandırıyorsunuz vallahi pessss