Canerkan1 durununannesiiiiii inşallah canım sağsalim benide bel ağrıları zorluyo yolu yarıladık ama daha ağırlıklı aylar başlıyo
Canerkan1 Pinar__50 bu duygu çok başka insanın içi kıpırkıpır oluyo bide tam tekme halinde olunca gözle görülür şekilde daha da güzel
Canerkan1 minikprensimmm123 oluyo canım sık sık tuvalete çıkıyoz heçen hafta kabızlık sorunumuz vardı şükür geçti
sheker06 Canerkan1 hadi bakalım inşallah bizede doktor tahminde bulundu, yine de detaylıyı bekliyorum ☺️
Dlkaltnrs minikprensimmm123 düne kadar hergun pit pit tekmeliyordu dün ve bugun seyrek halde atiyor ama normal diyorlar 24. Haftaya kadar boyle gidermis sanirim
sedefyarsii1 Bende 19 haftalığım ilk gebeliğim ama daha hareketlerini hiç hissetmiyorum karnım da çok çıkmadı dışardan bakıldığında hiç hamileymişim gibi durmuyo🤦🏼♀️
Canerkan1 sedefyarsii1 benim ikinci gebelik yinede 3 4 gündür hissetmeye başladım göbüşümüz baya büyüdü doğuma kadar allah yardımcım olsun valla
Minikmucizemizzzzz Merhaba kızlar bende19+4 günlük hamileyim kızımın hareketlerini hissediyorum ama böyle karnımda sanki toplanıyor gibi kasılma oluyor ağrısız dışarıdan bakınca da anlaşılıyor sizde de oluyor mu öyle