Canananannan Kızlar 30+5 te gittiğimde 1500 grm dedi bana çok az geldi 28+3 te 1300 dü niye az aldıki
teachervera Canananannan 28+3 de iyiymiş aslında benimde o gün şeker yüklemesi vardı doktor bakmıştı 1260 gram çıkmıştı bu haftada ne kadar oluyor acaba
BegumIscanTunc Canananannan 30+6 da gittiğimde kilosu 1710 gr dı boyuda 42 cm demişti doktor şuan 31+2 haftayız
Canananannan teachervera valla bizde 1500 çıktı ama az geldi bana sağlıklı olsunlar da ne yapalım azıcık zayıf olucak sanırım :)
Demetb Canananannan gayet güzel işte daha en az 8 hafta var dogumunuza doktor gelişimiyle ilgili kötü bişi demediyse kilo almış olması yeter işte bebek büyüyor:)
Canananannan Demetb ben ilk Doğumum 36+6 da oldu ve 3 kilo doğmuştu bunun biraz almasını istiyorum inşallah güzel alır bebişim
mlkkk Canananannan 27de 1150 29+4de1800 31+5 de 2200dü bizimki ama iki üç hafta önde çıktı 27den sonra büyüme atağı yaşadı galiba her hafta farklı büyüme atakları oluyor canım o haftalar az almıştır sonra birden alır beslenmene dikkat et yeter
Canananannan mlkkk cnm ben o ara innate diye bir omega3 ilacı aldım bence ondan almadı bebişim yoksa gelişimi güzeldi bıraktım ogünden sonra normal alsın yeter
Hiranurecrin Canananannan Bende 30 +4 ’te gitmiştim yani iki gün önce 1.650 gram di kilosu doktor normal dedi bence sizinki de normal 😊
BegumIscanTunc Canananannan doktorunuz 2 hafta aralıkla mı çağırdı acaba sizi beni 1 hafta aralıkla çağırdı 30+6 gittim şimdi pazartesi 31+6 da gidicem Nst’ ye bağladı 30+6 da sancı çıkmadı ama toparlanma ve kasılma yaşıyorum sürekli
Canananannan BegumIscanTunc aynen cnm 28 haftalıkken şeker yükleme testi yapıldı 30 haftada kontrol 33 te gel dedi
birprensesvebirprensannesi Canananannan Bizim 31+5 de 1800 gramdı gayet normal kiloya takılma canım o bebekten bebeğe değişiyor
BegumIscanTunc Canananannan hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah 🤲 sağlıkla kucaklarımiza alalım bebeklerimizi inşallah 🤲🤲🤲🤲🥰