Bucikizim 36 haftama girdim 3-4 gündür sağ bacağım inanılmaz varis oldu ve ellerim ayaklarım çok şişti cidden artık fena durumdayım varis çorabı giymeliymiyim ne yapmalıyım
aysemeva13_ Bucikizim 39. Haftadan sesleniyorum geçmiyor o hatta diğer ayağınada geçiçek pofuduk pofuduk olcak. Ayaklarımı havaya mı dikmedim tuzlu suyamı sokmadım ama yok banamısın demiyor mübarek sekerek yürüyorum. El parmaklarım bile kapanmıyor artık. Dayan çok az kaldı 🤦♀️
Loveme Bucikizim bugün sağlık ocağından aradılar takip için varis ve ödem var mı diye özellikle sordu el yüz ve ayakta diye tansiyon kontrolü yapmamı söyledi her gün aynı saatte biraz ödem normal ama fazla olunca iyi değilmiş
Bucikizim aysemeva13_ evet ellerimi kapatamıyorum çok şişti cidden aynen az kaldı dayanmam gerek 🙏sizin sezeryan mı normal mi olucak
aysemeva13_ Bucikizim özel hastane olduğu için doktor sezaryene ikna etmek istiyor hiç bir sebep yokken. Ama ben normal için diretiyorum. Yol problemi olduğu için başka doktor da bulamıyorum bakalım nolcak 🤷♀️
Bucikizim Tansiyonumu ölçtüm normal çıktı ama bugün doktora gidicem sorucam bi an da midem de bi bulandı fena oldum bugün ya değişik
aysemeva13_ Bucikizim ilk olduğu için öp acemiyim bide tekim nasıl olcak hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤦♀️
Bucikizim aysemeva13_ eğer riskli bir durum yok ise normal olmasını isteyim siz istemeden size sezeryan yapamazlar sonuçta bu ameliyat ben oldum ilkinde bu da sezeryan olucak çekeceğim acıyı düşünüp üzülüyorum