Likapaa Kızlar Avrupa yakasında detaylı ultrasonu hangi hastanede yaptırdınız ? Ücret ne kadar ? Memnun kaldınız mı ?
Dilekcnkn Likapaa Takipli olduğum hastahanede yaptıracağım arkadaşım orada memnun kaldığını söylemişti zaten 780 tl ücreti istanbul tema hastahanesi
Mom070 Likapaa bugün ataköyde doktorumun önerisyle ali ekiz e gittim aşır memnun kaldım , şansıma hem takibinde oldupum doktorum hem de detaylı ultrason yaptırdığım ali bey mükemmeldi aldığı ücreti sonuna kadar hak eden birisi kesinlikle tavsiye edıyorum
Glsmyldz09 Likapaa özel Güngören hastanesinde yaptırdım 350 TL’ye gayet memnun kaldım en ince detayına kadar anlattı çektiği bütün resimleri de verdi 🙏🏻
Omerhatice Likapaa takipli olduğum hastanenin anlaşmalı doktoru var özel muayenehanesi vardi cevizlibagda orda yaptırdım 700 tl idi çok memnun kalmıştım canim 🤗 fiyatlari hemen hemen aynı sadece burdan duyduğum kadarıyla Anadolu yakası detayli fiyatları daha uygunmus sanırım..
Mom070 Likapaa 21.haftamda ve aşırı memnun kaldım kendisinden 600 tl verdim ama 1000 bile olsa değermiş kendisine öyle söyleyim☺️ataköy towers ta yeri