Aslihanilhan Doğuma son 2 gün gösteriyor ama cidden hiç bi belirti yok ya aksine bi rahatlama bile geldi . Akşamları sancı yokluyor beni ama dinlenince geçiyor . Cumartesi açılma var mı diye bakacak doktor umarım vardır da artık gelir bebişim :)
Betulnuri Aslihanilhan al benden de o kadar son 4 günüm kaldı salıya kadar doğmazsa suni sancıyla doğurucam o da işe yaramazsa sanırım sezeryana alır beni 🤧
Aslihanilhan Cylncyln_01 artık gelseler hiç fena olmaz :) bi anda olur diyorlar ama bizde sanırım öyle bişey olmıycak :)
Aslihanilhan Betulnuri bana da öyle dedi biliyo musunuz cumartesi bakıcam açılma yoksa pazartesi suniyle başlarız dedi ay Allah’ım . Normal yolla gelirler inşallah
Aslihanilhan SudeSelennnn umarım artık bi atak yaparlar bebişler . Çok zorlanmaya başladık ya tuvalete oturup kalkmak bile ölüm
Cylncyln_01 Aslihanilhan Ay hoc deme korkum o bugün randevum vardı ama gitmicem çünkü ne sancim var ne bir belirti boşuna gitmek istemitorum pazartesi zaten acile gittim acilma bile yoktu bugün gitmicem
mrskement Aslihanilhan bnmde son 1 sadece belimde ağrı var salı günü açılmama baktı hiç yoktu sancılar da duzensizdi gelesi yok gibi bu çocuğun napicam bilmiyorm
Aslihanilhan mrskement ya aynen ne yapabiliriz ki. Yürüyüş yapıyorum arada çömelip kalkıyorum arada hurma yiyorum . İlişki içimden hiç gelmiyo epeydir olöadığı için canım çok yanar diye düşündüğümden istemiyorum . Öyle yani . Ama gelmiyorlar
BTSG04 Aslihanilhan 4 gündür uygulama son 0 diyor günü geçtik yinede hiç belirti yok bugün nst de yalancı sancı vardı tek ve açılma yok 🤷🏻♀️
Aslihanilhan BTSG04 ciddi misiniz . Kesin bizde de öyle olur . Doktor bi öneri de bulundu mu size şöyle böyle yapın diye
mrskement Aslihanilhan bnde evin içinde hareketliyim sürekli iş yapıyorm olabildiğince hurma çok yemedim o yüzden mi böyle oldu anlamadm geçen ay da korona oldm 1 ay hareketsiz kaldım acaba ondan mı ki korona olmadan önce surejli yururdum artık hemen yoruluyorm
BTSG04 Aslihanilhan hayır canım öneri vermedi bebek ne zaman isterse o zaman gelicek dedi. Şuan doğuma tamamen hazır başı kanalda hazır dedi bir iki sancıyla gelicek dedi 🤷🏻♀️ Ben cinsel ilişki sordum gireyimmi diye fayda eder ama canın isterse gir dedi canımın istemesine bakılırsa girmem 🤭😂
Hazlannesi20 Aslihanilhan size doktorunuz sezeryan ya da normal doğum dedi mi acaba ben 1 ay önce sorduğumda doğumun normal mi sezeryan mi olacağını bilemeyiz bebeğe bağlı birşey dedi ancak doktor hasta anlaşma yapar sezeryan gününe karar verilir dedi doktorum normal doğum mu düşünüyor bende anlayamadim
Aslihanilhan Hazlannesi20 çatı muayenesi yapıldı mı size. Bana yaptıktan sonra normali bekleyelim dedi . Çatıyla alakalı bi durum olursa sezeryana yönlendiriyor doktor .