Betl Doktorum bu ilaçları kullan diyerek reçete ye yazmıştı eczane aç mı tok mu kullanıldığını yazmıştır üstüne demiştim ama yazmamış 12 haftalık gebeyim aç mı tok mu icmeliyim
kucukadam Betl devaciti kullanmadım ama feramati kullanıyorum yemeklerden 2 saat sonra dedi bana eczaci🙂
ecmelifinannesi Betl decavit tok karnına içiliyor ama sen yine de eczacina sor biz tam olarak bilemeyiz sonuçta
MercimekveAnnesi16 Betl decavit tok karnına içiliyor feramat aç fakat mide bulantısı yaparsa tok karnına tüket demişti doktorum ben tok karnına içiyorum
Dilekcnkn kucukadam Olabilir ben aç karnına içiyorum zaten sabah aç oluyorum birde onu içince iyice berbat oluyorum bir an önce bitirmek istiyorum o ilacı toksa yine iyiymiş
MercimekveAnnesi16 Betl siz tok için bişey olacağını sanmıyorum feramat güçlü bi vitamin sanırım aşırı mide bulantısı yapıyor fark etmez denildiğine göre bişey olacağını pek sanmam tok karna bile mide bulandıran bi hap çünkü
honeyland Betl bende 12 haftalıkken başlamıştım bu ilaçlara decavit tok karnına feramat aç karnına içiyorum feramat I aç içtiğinde mide bulantısı yaparsa yemekle birlikte almayı deneyebilirsin
Sabi_yagmur Betl decavit kullandim yok karnına canım diğeri de kan demir ilacı olması lazım oda ac karnına içiliyor