Merhabalar 10 aydır sizlerleydim 10 aydır her şeyi denedim tedavi oldum kürleri denedim yine de hamile kalamadım bu ay aşılama yaptırmıştm o da olmadı dün bi prof.dr.göründüm vitamin hormon tüm tahlilleri yaptı ne senin sıkıntın dedi polikistik over dedim bebek tutunamıyomuş bana dedim onu diyen doktorların hepsi sallıyor senin hiç bi sıkıntın yok sadece pko görünümü var küçük kistlerin var o kadar dedi senin moralini hep bozmuşlar aklını karıştırmışlar bi de çok şey biliyosun her şeye yorum yapıyosun çok şey bilmek bazen iyi değildir dedi hamileliğe dair ya da yumurtlama zamanı bebek nasıl tutunur hepsi hakkında bilgin var bu seni yıpratır ve her ay belirti ararsın bu da olumsuz yansır sana dedi yani biraz da haklı buldum çünkü ben çok araştırdım her şeyi uyguladm yaptım daha çok strese soktum kendimi o yüzden formu silme kararı aldım hakkınızı helal edin arkadaşlar soru sorduğum da cevapladınız yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum inşallah hamile kalabilirim ve tekrardan yazışabiliriz buradan kendinize iyi bakın tekrardan görüşmek üzere 🖐️