Canannakdeniz 7+4 günlüğüz dün kalp atışını duydum şükür hiç bir sorun yok. Ne agrım ne bulantım hiç olmadı kızlar (maşallah diyin) ☺️🥰 umarım böyle devam eder. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah 🥰🙏
Boncukgiller003 asliiyorgunn amin inşallah 🤲🏻 zaman çok çabuk geçiyor inanın. Sağlıkli günlerimiz olsun yeterki 💕
Busra_gunyuzlu @GulcanDongel İnan kı kız erkek hıc onemlı degıl ama başta bıtınce heves ettırıyolar yanı ılk gebelık bıde her gece valla erkek bebek görüyorum mavileri tam almaya başladım bugun 16+1 deyım gıttım sukur sağlıklı gayet güzel dedı bacakları kapalıydı bende gördüm daha önce erkek dedım ama suan goremıyorum arkasını dönmüş göstermiyor o yüzden de kız gıbı duruyor dedı bakalım detaylı da tam gorecegız dedı ama bende meraktan çatladım catlıcam kızım dıye mı oğlum dıye mı seveyım artık anlamadım yavrum dıye seveyım barı ama bende gördüm yanı attığım resımde yukarıdaki resım sadece bacak arasını yakaladı verdı Alttakı de tam resmî dıkkatlı bakınca dolu gıbı 🤦🏼♀️🙏😅
GulcanDongel Busra_gunyuzlu ya tabi ki farketmiyor ama insan merak ediyor bende senin düşüncedeyim😊 kesinleşti benim, darısı sana 😊
Busra_gunyuzlu @GulcanDongel evet senınkının aynısını verdı çok benzıyolae tam kaçıncı haftada netlestı canım senınkı 😅🥰🙏🙏
GulcanDongel Busra_gunyuzlu umarım değişmez, kapı yastık süsü hastane çıkışı emzik seti aldım hemen 🙈🙈
Busra_gunyuzlu @GulcanDongel valla endıse ettım yanı esım kız dıyor ben erkek dıyorum nolacak bakalım 😅🥰 hislerimde yanılmam ben pek bende çok şey almak istiyorum da ıste 🙄🙄
GulcanDongel Busra_gunyuzlu bende yanılmadım üç defa erkek olacağını gördüm, ilkinde bi yaşlarında yürüyen erkek bebek evim de bana doğru koştu, bi kere bembeyaz çamaşırların içinde mavi zıbın gördüm, rüyam çıktı. Pazartesi gidicem bakalım inşallah değişmez 🙈
Busra_gunyuzlu @GulcanDongel benım bıldıgın bebek kız ıse kızdır erkek ıse erkek dır tamamen doktor hatası oluyor ıste zaten benek ana rahmıne düştüğünde bellı oluyor cınsıyetı dıye düşünüyorum ben ama doktor ın dıkkatlı onemlı
GulcanDongel Busra_gunyuzlu aynen öyle çok önemli, benim doktor yarım saat uğraştı, sonunda gördü arasını 🙈