yusufalpmom asliiyorgunn 11+5 im Allah nasip ederse haftaya kontrole gidip bi tahmin isteyeceğim çok merak ediyorum 🤍
asliiyorgunn depsizoo maşallah ne kadar geç göstermiş kendini kızımız olacak o zaman dimi kız bebekler daha geç gösteriyor diyorlar 🥰
asliiyorgunn Kucukmucize keyifli geçiyor şu an Bi enerji geldi bana son 2 haftadır sadece ilk uyandığımda hafif bel ağrısı oluyor sonra geçiyor 🥰 sizde durumlar nasıl
Medha Kucukmucize benim baştan beri çok zordu canım hep kustum bişey yiyeyemedim son günlerde iştahım çok açıldı ama yersem de kusuyorum yine🙊 senin nasıl gidiyor 😁
Kucukmucize asliiyorgunn benimde belim sadece benim bide belimde sorun vardı önceden o yüzden biraz daha fazla oluyor .Hareketleri hissettikçe daha güzel geçiyor 🙏
HilalYlmz asliiyorgunn pozisyonla da alakalı bi durum sanırım geçen bi videoya denk geldim 33. Haftaya kadar erkek olan bebek sonradan bi bakıyorlar oda ne kızzz annesine yazmış herşeyi o kadar mavi ki diye😂😂😂
asliiyorgunn Kucukmucize peki kaçıncı haftada hissettiniz şu an bende ki kıpırtılar oluyor ama tam emin olamıyorum
Busra_gunyuzlu GulcanDongel ya 13 de net erkek denıldı bugün bacakları kapalı kıza benzıyo dedı anlamadım net bacak arasını da verdı bana hatta bende ona göre hazırlık yapıyordum yavas yavaş net erkek den sonra bacak arası gorunmeyınce kıza döner mı analamadımmm😅😅🙏🙏🥰
istekalbeni11 13+5 Günlük Daha Öğrenmedim Sizler Kaçıncı Haftalarda Öğrendiniz Cinsiyet Tahmini Aldınız ???