gazetecianne Kızlar sabahları aç karnına Demir ilacı içiyorum kustum afedersiniz baya yeşildi ağzımda da metalik tat kaldı ilk defa oluyor 1 haftadır kullanıyorum endişelenmeli miyim
Gzgnx gazetecianne doktorunuza sorun isterseniz, ben de aylardır kullanıyordum hiç bir şey yapmıyordu geçen gün ishal yaptı
Denizss gazetecianne 37 haftalığım hala aynı etkiyi yapıyor malesef🤷🏼♀️Kafama göre değerlerim iyi diye bıraktım 1 ay Geçen tahlilimde değerlerim çok düşünce mecbur devam bebişler için katlanıcaz 🤷🏼♀️
Kayra-57 gazetecianne bende Demir ilaci kullaniyorum 20 gündür. Hergün portakal suyuyla icmelisin dedi doktor. Hem bulanti yapmiyor hemde etkisini daha cabuk gösteriyor. Suyla alinca bulanti yapiyor.
Selmaolmz gazetecianne Ben soktoruma ilk zamanlar söylemiştim bulanyi yaptığını zaten kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi bir sakıncası yok
Leylaakcay @gazetecianne benim de çok midem bulanıyor kusmamak için kendimi zor tutuyorum Demrş2ilscı sağlık ocagı ın verdiğini mi kullanıyor sunuz
Sekerinannesi Ben yemeğimin içine döküyorum kendi tabağımda doktorum böyle almam da bi sakınca olmadığını söyledi zaten tadı yok bişeyi yok sıvı yağ gibi 15 damla benimki günde.
hanibazen gazetecianne benim de öyle olmuştu uyumadan önce iç ama 2 saat öncesinde yemeği kesmiş ol dedi öyle yaptım sorun yaşamadım bi daha
Hazlannesi20 gazetecianne aynısını ben de yasadim ilk demir ilacı kullanımda ac karnına sabah akşam gyno ferro benim ki kapsül ictigim an asiriii hasta oldum midem alt üst oldu ve çıkardım sonra tok içmeye başladım yemeklerden 2 saat sonra portakal suyu ile icebiliyordum
MDT gazetecianne bende de olmuştu. Hatta 2 gün boyunca midem ve boğazım da yandı. Doktora söyledim onu kullanma bi daha dedi başka takviye verdi.Mideniz çok hassassa aç karna değil de yemekten 2 saat sonra Demir ilacı içmek daha iyi.
Hazlannesi20 gazetecianne dediğim şekilde taze sıkılmış meyve suyuyla içebilirsin 2 ay falan öyle içtim ben şimdi suyla rahatca içebiliyorum mide bulantısı fln yok artik
Minnos_42 Bende iki gün kullandım hep kustum acken de tokken de. Doktoruma sordum bırak degistirelim demişti ama gidemedim detaylı USG doktorum çağırmıştı. Bende Sağlık ocağının verdiğine geçtim onda bı sıkıntı olmadı.
gunesveguney gazetecianne bende kullanıyorum canım süt ve süt ürünleriyle beraber alma dedi doktor o yüzden akşam yemeğinden bi saat önce içiyorum doktoruna danış istersen bi sende
ArenMom gazetecianne hamilelikden once kullandıgımda hicbı sorun olmuyordu ama hamıleyken nezaman yutsam geri çıkarıyordum doktoruma soyledım baska bi ilaç verdi mıgde kaldırmıyormus