Ozge5500 Kızlar cec antibiyotik suda eriyen yaziyor mu doktor yazar mı hap antibiyotik icemiorm bn süte çok geçiyormu bi bilginiz varmi acaba?
busraerdalll Ozge5500 canım sezeryan oldum bebeğimi emziriyorum antibiyotik kullanıyorum ama doktor tabiki ona göre yazıyor hap şeklinde benimki
Bsmlh Ozge5500 ben doktorum allerjime göre yazdı sezeryanda cnm sende soyle yaZar hatta sütten geçip geçmediğini kendi soyler mutlaka ben 3 tane içtim bitti antibiyotik 1 ay oldu sezeryan olalı
Ozge5500 Bsmlh ya antibiyotik ilaclarnin hepsinde az da olsa geciyormus ama suda eritilen antibiyotik yazarmi bilmiorm 🤲
hanibazen Ozge5500 ayy ben de o ceci asla kullanamadım sistit için vermişti hamilelikten önce hala ağzımda tadı 🤢
Bsmlh Ozge5500 bence dr sorduğunda soyler hatta benı ılac düşündü kullanmayalım dedi hep allerjim var sonra dedi 3 lümolab zararsız onu vereyım tamam dedim
Ozge5500 Bsmlh evt ama ıcemiorm iste antibiyotik o yuzden suda eritilen kullanan varmi ogrenmek istedim
Bsmlh Ozge5500 canım o ilaç penisilin grubu ve sütten geçermiş fakat hemen sütün inmezse onu kendı dr kararını verırmıs ona göre yazarmış fakat hastanede ilaç serumla alacağın için hiç yazmayadabılırmıs🥰