Nergis1901 Kizlar selam, ilk kach haftada hiss etdiniz hareketleri? Ben 13+4um. Ara sira sag tarafim falan batiyo , kaynanam cocuk oraya girmishdir diyo😂😂😂
Burcuckmk Nergis1901 19. Haftada ufak pıt pıtlat 21. Haftada haraketleri hissettim canim 13 hafta cok erken genelde damar atışları oluyor o atışlar 😇
suscarparimm Nergis1901 O haftada mümkün değil hareketini hissetmeniz minimum 18 maksimum 22. Haftalarda hissetmeye başlanılıyor İkinci gebelikse erken ilk gebelikse geç hissedebilirsiniz 😊18. Haftamda hissetmiştim 💜
Tunartural Nergis1901 😁ya hayir onun daha vurck gibi bir hareketi yok ben ilk hissettiğimde 18 haftamdaydım o zaman bile bana söylüyordular daha cok erken
Alse35 Nergis1901 bende 17nin ortalarında hissettim ve anlıyorsun o sancılardan kramplardan bağırsak hareketlerinden değil başka bişey sonra 2 hafta o yoğunlukta hissetmedim şimdi yine başladı çok değişik bir duygu Allah herkese nasip etsin 😇
Ays0 Ahahah bakma eski nesil hafta kavramı ile çocuk doğurmadıkları için bilinçli değiller. Benim teyzem de 40 günü dolan bebek hareket eder anne karnında seninki tembel ya da kız demisti 😂 kız kısmı tuttu da alakası yoktu tabii 18de ilk kez hissettim ve tam olarak 20de net oldu hareketleri
Sadece_anne Nergis1901 Yoo bebek olabilir, sonucta koca bir tekme atmiyor ama çokta minik kıpırtılar oluyor değilmi mi? Bende 14+5 deyim solumda hissediyorum gerçi benim 2.gebeliğim ilkini bile 18. Haftada baya net hissetmiştim.
Kumru_ Sadece_anne ikinci gebelikte kaçıncı haftada hissettiniz? 11+2yim pek belirtim de kalmadı korkuyorum
Sadece_anne Kumru_ Yani tam olarak 13 den sonra çok minik atış gibi hissettim baya derinden hatta kalp atışı gibi karnim sallanıyor bazen
minikmucizelerimmm Peki ikiz bebek annelerinin hissetmeleri de mi 18 19 haftayı buluyor çok merak ediyorum ikiz bebeklere hamileyim 13 haftamdayım ama arada da olsa hissediyor gibiyim minik minik emin olamıyorum ama belki bendi kendimi dinliyorum diye bana öyle geliyordur diyorum sonra. İkiz bebek anneleri siz hangi haftalarda hissettiniz 🤗