babymom16 Kızlar bahar alerjisiyle nasıl başa çıkıyorsunuz beni mahvediyor çalışıyorum ayrıca 27 haftalığım ilaç kullanıyorum ama pek fayda etmiyor 😞
Aysobaciniz babymom16 bende de var maalesef hiç bi ilaç kullanmızdım önceden de hapşırma göz kaşıntısı yanması burun akıntısı çok.
miniksevdamm babymom16 1 aydır geberiyorm azaltan bir kaç birsey buldum denemelisiniz 2-3 bardak kaynayan suya üzerlik tohumunu atıyırm blraz bekliyor buharını çekiyorm hapşuruğu azaltıyor birde nane yağı gün içinde burnuma damlatılıyorum ara ara hem polenlerin girmesine engel oluyor hemde nefesimi açıyor gece yatarkende bir peçeteye damlatıp yastığa kokuyurm kokusunu çekiyorm
Ayse2011 babymom16 ben 3 haftadır çekiyorum ama doktorum asla ilaç vermedi bende cam kapı açmadan evden çok sık cıkmadım mahvoldum ama geçiyor artık bide burnunuza çörekotu yağı sürün azda olsa fayda ediyor. Şhsen ben ilacımı kullanınca kötü olmuyordum ama ilaçla kötü oluyorsanız etkide etmez.
Gizemis Aynı sorun bendede var ama bunun çaresi yok yani. Sürekli hapşırma, burun akıntısı, göz kaşıntısı. 🙁 bitsede kurtulsak artık ya
[silindi] Alerjik astımım var, gün aşırı içebilirsin diye bir ilaç verdi doktorum ama ben 3-4 günde bir içiyorum. Çok iyi gelmese de idare ediyor işte. Az kaldı 2-3 haftaya rahatlarız inşallah 🙏
babymom16 miniksevdamm ya benim alerjim baharda başlıyor bi daha Eylül Ekim’e kadar bütün yaz sürüyor toza karşı da alerjim var ama ne yaparsam yapayım bitmiyor cidden çok kötü hem burnum tıkanıyor hele boğaz ve kulak kaşıntısını anlatamam boğazıma çatal sokup kaşıyasım var 😞
miniksevdamm ElifB08 ben çok fenaydım gözümü açamıyorum kaşıntıdan hapşuruktan çok şükür bana faydası oldu dene bnce üzerlik buharını netten de araştırabilirisin kafana çarşaf falan al yaparken buhar dışarıya çıkmasın
ElifB08 miniksevdamm İnanın bende öyleyim hatta bazen hapşırınca karnıma batma hissi giriyor.. Deneyeceğim mutlaka çok teşekkürler 🙏🏻
miniksevdamm ElifB08 rica ederim inşallah sende de işe yarar eğer nefes almakta ta zorlanıyorsan BİM’den burun bandı kullanıyorm o kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim
miniksevdamm ElifB08 tmm o zaman banda gerek yok üzerlik tohumu ve nane yağı kesin araştır netten de bulursun faydalarını 🌸