Burcuckmk Tostosunannesiii evet canim 2. Cizgi görünüyor bide kan ver insallah guzel sonuçlar alirsin
Elifdikel Tostosunannesiii ilk 5 dakika da çıktıysa var gibi duruyor daha çok yeni ama bu testlerde hatalı olabiliyor bence hemen gidin bir kan testi yaptırın :)
Tostosunannesiii Elifdikel test ılk bes dakkada bıle degıl 1 dakıkada oluştu 😊 verıcem ama oncesınde bır test yapcam yıne
bykarakan Tostosunannesiii benimde böyleydi adetime 3 gün kalasıya yapmıştım ertesi gün netti hayırlı olsun yeni döllenmiş muhtemelen 😊🙏
Tostosunannesiii Cilekkz-22 vercem ama sanırım daha erken az daha beklıcem 😊 bı test daha yapsammı bılemedım
AnnelikHayali Tostosunannesiii ben de çok sevindim sizi hiç tanımadığım halde. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🥰 biz hamile kalmak isteyenler olarak dualarınıza talibiz. 😍
passifloraa Tostosunannesiii erken değil canım ben kan testi verdiğim gün idrar testi yaptım negatif çıktı kan testimde beta 58 çıktı şu an 8+2 deyim şükür bence direkt kan ver
Nimet16 Tostosunannesiii ben bu sonuçla şuan 3 aylık hamileyim direk sağlık ocagına git kan var yarına sonucunu alırsın beta hcg ne baktır test yapıp eline ne geçecek bebek var şuan:)
Hafizeplt Tostosunannesiii benimde böyle çıkmıştı heyecandan eşimi uyandırdım kalk bi bak ben mi yanlış görüyorum diye😂😂😂 çok yeni muhtemelen .. hemen kan vermek istemezsen yarın sabah ilk idrar ile tekrar yap hayırlı uğurlu olsun canım 🥰