Kızlar haziran ortası gibi doğum bekliyorduk ama biraz terslikler oldu benim yaklaşık 2 aydır aşırı ödemim oluyodu ayaklarım ellerim yüzüm tanınmayacak hale gelmiştim o kadar şişiyordu, bu dün normal kontrol e geldik tesadüfen doktor ayaklarımı gördü ve şaşırdı istemediğimiz bir durum bu dedi, ama ben bunu doktora 2 aydır sylüyodum sadece bana ilac veriyodu kullan diyodu. Dünkü kontrolden sonra benden bir kac tahlil istedi gebelik zehirlenmesinden şüpheliyim şuan dedi bunları yap bakalım, bu sabah sağlık ocagına gittim normal kan idrar verdim tansiyon ölçüldü ve çok yüksek çıktı 14.10 çıkmıştı bidaha ölçecem dedi tekrar aynısı çıkınca beni direk kendi doktoruma yönlendirdi hastaneye geldik bugun ordan sonra, bir kac tahlil de burda yapıldı ve senin yatışını bugun yapıyorum dedi bekletemicem haftam küçük olmasına rağmen, 36+3 günlük tük 🥰 ultrasonda 2700 demişti kilosu için 2450 gr doğdu benim paşam ❣️ çok güzel duygu insan görünce istemsiz şekilde ağlamaya başlıyor Allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok şükür cigerleri iyi oldugu için küveze girmedik teyzoşlar 🤰🐥 şimdi sırayla size neler oldu anlatıyım, ilk ameliyata aldılar epidural için benim canım çok acıdı yalan yok herkesin aynı olmaz illaki ama ben bir orda zorlandım, ondan sonra ameliyat hemen bitti çok kısa geldi bana birden meleğimin sesini duydum 🦁 sonra odaya aldıklarında iğnenin etkisi geçtigi zaman başlıyor ağrılar iğne istedim ben yoksa dayanamadım yapıldı suan 1.gecemizi hastanede atlattık şuanda da hastanedeyim meleğim yanımda uyuyor mis gibi 🥰 bugun taburcu olucaz inşallah 💛❣️