calikusu_03 Bacak ağrısı kramplarla cinsiyetin bir ilgisi var mı ? Yakın arkadaşım hamile onun hiç kramp ya da ağrı yok bebeği erkek bana diyor ki seninkisi kız sende kasım krampı ya da bacak ağrısı var. Böyle bir şey duyanınız var mı???
hellobaby0 calikusu_03 benım de erkek iki gündür kramp giriyor bacaklarıma ve hamlamışım gibi ağrılar kaldı baldırlarımda yarın kontrolüm var söyleyeceğim
Nazlierva3535 calikusu_03 ne kdar baglantisi vardır bilemem ama ilk bebeğimde magnezyum eksikliğinden kaynaklanan bacak agrılarım oluyordu ve kızım oldu ama bacak agrılaro magnezyum eksikliğinden kaynaklanan bişey
Krizantem_ calikusu_03 Benim bebeğim erkek ve 30lu haftalarımda kramp problemi yaşamaya başladım . Böyle şeylerin cinsiyetle alakası yok magnezyum eksikliğinden olan bir şey.
EgeDN calikusu_03 Alakası yok bence benimkide erkek tam tersi kramplar bacak ağrılarından ne şekil alacağımı şaşırıyorum bünyeye bağlı bence ve diğer arkadaşlara katılıyorum magnezyum eksikliği
esra556141 calikusu_03 alakasi bile yok benimki kız çok şükür kramp yok daha magnezyumla alakali cinsiyetle değil
calikusu_03 esra556141 olmaz inşallah çünkü çok sinir bozucu ve ağrısı çok kötü sürekli bacağın zonkluyor
calikusu_03 Bana da doktor erkek dedi ama öncesinde bir erkek ve bir kız dediği için hala emin değiliz cinsiyetten k nedenle aklıma düştü benim de
esra556141 calikusu_03 inşallah hic yaşamadım bilmiyorum ama 30.haftaya giricem artık olabilir inşallah olmaz tabi
calikusu_03 Bana da dün doktorum kalsiyummmajnexyım çinko içeren bi vitamin yazdı bunu iç rahatlatır biraz dedi. Tam geçmez dedi. Sizlerin bacak ağrıları vitaminden sonda tamamen kesildi mi
huma2018 calikusu_03 benim bebeğim erkek ve hamiligin başından beri bacak ağrısı çektim çekiyorum kız kardeşimin de erkek oda aşırı bacak ağrısı cekti bilemedim bence alakası yoktur cnm😊
Asltrhl calikusu_03 hayır canım sanmıyorum kasılmaların sebebi magnezyum eksikliğidir muhtemelen magnorm gibi bişey alıp dışardan takviye vermezsen kasılmalar canını acıtabilir